Starbucks’tan çevre dostu bardak Reusable Cup

Misafirlerine tüm dünyada sevilerek içilen en özel kahve lezzetlerini sunan Starbucks, çevre dostu projelerine bir yenisini daha ekledi. Tekrar kullanılabilen ve kişiye özel tasarlanabilen Starbucks ‘Reusable Cup’ Eylül ayında Türkiye’de olacak.

Starbucks’tan çevre dostu bardak Reusable Cup

Dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırladığı içecekleriyle kahveseverlere özel lezzetler sunan Starbucks, çevre dostu yeni ürünü ‘Reusable Cup’ (tekrar kullanılabilir bardak) ile kahve keyfine keyif katacak.

Starbuck’in ikonik yeşil logolu bardakları ile aynı tasarıma sahip olan “Reusable Cup” ile kahveseverler, sevdikleri kahvelerini doğaya daha az zarar verecek şekilde ve de daha uygun fiyatla içebilecekler.

Starbucks’ın yeni ürünü ‘Reusable Cup’ (tekrar kullanılabilir bardak) adından anlaşıldığı gibi kullanıldıktan sonra atılmıyor. Starbucks, 2015 yılı itibariyle tüm dünyada, mağazalarında hazırlanan kahvelerin %5’ini “Reusable Cup” ile servis etmeyi hedefliyor. Türkiye’de Eylül ayında mağazalarda satılmaya başlanacak bu ürün, düşük maliyeti ve doğa dostu oluşu ile atıkların azaltılmasına yardımcı olacak.

Hem hafif ve hem de kişiselleştirilebiliyor

Çevre hassasiyetinin arttığı günümüzde duyarlı insanların çokça tercih edeceği Starbucks’ın yeni ürünü Reusable Cup, özel malzemesi sayesinde kahve tutkunlarının çanta veya yanlarında rahatça taşıyabilecekleri kadar hafif ve kullanışlı.

Özel bir malzemeden yapılmış olması sayesinde “Reusable Cup”, farklı görünüm kazanacak şekilde kullanıcısı tarafından tasarlanabiliyor, kişiselleştirilebiliyor.

Reusable Cup ile her kahve daha ucuz

Grande boyda satışa sunulacak olan Starbucks “Reusable Cup”’ın satış fiyatı 4,5 lira. Reusable Cup ile alışveriş yapan kahveseverler her kullanımlarında Starbucks içeceklerini 50 kuruş indirimli alacak.

Yorumlar