Stil değiştirirken en çok yapılan 7 hata!

Kendinizi baştan yaratırken her şey bittiğinde etrafa ışık saçan mükemmel bir kadına dönüşeceğinizi hayal ediyorsunuz. İşte hayallerinizdeki o kadına kavuşmak için uzak durmanız gerekenler!


Yıllardır değişmeyen saç modeliniz, uzun zamandır veremediğiniz o küçücük 5 kilo ve hep aynı görünmenize neden olan makyajınızın son kullanma tarihinin çoktan geçtiğini farkettiniz.

Kendinizi değiştirmeye ve bir imaj maker gibi hareket etmeye hazırsınız. Peki bu aşamada nasıl hareket etmelisniz?

Yalnızca kıyafetlerinizi değiştirmek ya da kendinizi baştan aşağı değiştirmek isteyebilirsiniz. Önemli olan yapacağınız değişimin sonucunda istediğiniz şeye kavuşabilmek!

Kendinizi hayalinizdeki kadına dönüştürürken hataların size yalnızca biraz pahallı bir ücrete mal olabileceğini ama yanlış tercihlerin hayatınızı daha uzun süre etkileyeceğini unutmayın.

İşte kendinizi baştan yaratırken uzak durmanız gereken şeyler!
9 1

İnsanların kendi stillerini değiştirirken önce bu değişime neden ihtiyaç duyduklarını düşünmeleri gerekir.

Eğer yanlış nedenlerden ötürü kendinizi değiştirmeye çalışıyorsanız, bu baştan yaratma yolculuğu sizin için çok daha kötü sonuçlanabilir.

Stil değiştirmek ve kendinizi güzelleştirmek için asla kötü bir neden olmayacağını düşünebilirsiniz. Fakat kendinizde gerçekleştirmek istediğiniz değişiklikleri yalnızca arkadaşlarınızın sözleri ya da sevgilinizin isteği üzerine yapıyorsanız sonunda büyük bir pişmanlık yaşayabilirsiniz.

Kendinizi değişime hazır hissetmeden saçlarınıza geri dönülemeyecek bir şey yaptırdıktan sonra pişman olmak yerine değişimi ne kadar isteyip istemediğinizi düşünün.
9 2

Size uygun olmayan bir şeyi yalnızca değişik ve farklı olduğu için uygulamaya çalışmak , dış görünüşünüzü değiştirirken yapacağınız en büyük hatalardan biri.

Yeni bir görünüme bürünmeden önce renklerin ve biçimlerin size yakışıp yakışmadığına bakın. Sizde hoş durmayan ve güzelliğinizi vurgulamayan renkleri ve kıyafetleri tercih etmeyin.

Saç ve makyaj stilleri için önceden yaklaşık sonucu görebileceğiniz telefon uygulamalarından yararlanabilirsiniz.
9 3

Bir defada size 1 yıl yetecek makyaj malzemesi alışverişi yapmak büyük değişim hatalarından biri olsa da yalnızca bütçenizi etkileyen bir hatadır.

Yeni bir görünüme kavuşmak, farklı bir makyaj stili benimseme sizi heyecanlandırıyor olsa da hergün kullanamayacağınız ürünlere para harcadığınız için üzülebilirsiniz.

Makyaj malzemelerinizi daha önce kullanmadığınız bir markadan seçtiğiniz takdirde cildiniz bundan etkilenebilir ve hangi ürünü kullanmamanız gerektiğini fark edeemezsiniz.
9 4