Stil sahibi 10 Rus kadın!

Soçi Olimpiyat oyunlarını modayla buluşturduk ve Rusya'nın stiliyle öne çıkan başarılı kadınlarını araştırdık!


Rus mafyasının bir avuç moda düşkünü kadından oluştuğunu farkettik.

Tehlikeli boyutlara varan moda tutkularının yanı sıra ilgi alanları arasında hayır kuruluşlarında etkin rol almak, moda tasarımları yapmak ve sanatla ilgilenmek olan bu güzel kadınları yakından tanıyalım istedik.

Soçi Kış Olimpiyatları aracılığıyla popülerlik kazanan Rusya ve Rus kültürüne moda açısından yaklaştık. İşte Rus moda ikonları!
12 1

Pazarda meyve satarken bir ajans sahibi tarafından keşfedilen ve 1 Eylül 2002'de Lord ünvanlı İngiliz emlak kralı Justin Portman'la evlenen Natalia Vodianova kanatsız bir melek.

Vodianova, en ünlü moda kampanyalarında, dergi kapaklarında ve şaşalı podyumlarda fırtınalar estirdikten sonra Naked Heart Foundation adındaki yardım derneğini kurdu.

Kâr amacı gütmeyen kuruluş, Rusya'da 2006'dan günümüze kadar yaklaşık 100 adet çocuk oyun alanı inşa etti.
12 2

Ünlü moda dergilerinin Rusya sayılarında moda editörlüğü yapan Miroslava Duma, New York ve Paris moda haftalarının ön sıralarından podyumdaki trendleri sokağa taşıyor.

Miroslava Duma, Rusya'daki tüm moda faaliyetlerini içeren ve dünyayı takip eden Büro 7/24 adlı bir moda ve yaşam dergisi kurdu.

Büro 7/24 sitesinde paylaştığı siyahi insandan sandalye tasarımını gösteren fotoğraf nedeniyle ırkçı suçlamalarla karşı karşıya kaldı.
12 3

Şöhrete Sports İllustrated Swimsuit sayısındaki bikinili pozlarıyla kavuşan esmer bomba İrina Shayk en prestijli moda dergilerine poz vermeye devam ediyor.

2013 Givenchy Sonbahar defilesi için özel olarak podyumda yürüyen Shayk, ünlü futbolcu Christiano Ronaldo'yla yaşadığı aşkla gündemde.

Moda çekimlerinde giydiği Haute Couture kıyafetlerin dışında özel hayatındaki moda zevkiyle de konuşulan Shayk, katıldığı davetlerde kusursuz vücudunun avantajlarını kullanmayı ihmal etmiyor.
12 4