Style of Jolie Koleksiyonu

..



Angelina Jolie'nin dünyanın en ünlü kadını olmadığını düşünen var mı?

O bu gösterişli sıfatına rağmen mütevazi yaşayan bir kadın... Tekliflere rağmen dergilere kapak olmak istemiyor, kırmızı halıda mümkün olduğunda görünmüyor, çok pahalı kıyafetlerle etrafta salınmıyor. Bu yüzden kendi mücevher koleksiyonunu hazırlayacağını söylediğinde bu haber değeri oldukça yüksek bir gelişmeydi.

Jolie, 2000'lerin başında tanışıp çok yakın arkadaş olduğu ünlü mücevher tasarımcısı Robert Procop ile görüşmeyi hiç kesmedi. Hatta Brad Pitt, nişan yüzüğü dahil Jolie için aldığı tüm mücevherleri ona yaptırdı. Bu dostluk şimdi bir ortaklık getirdi.
6 1


Angelina Jolie ve Robert Procop bir araya gelerek 'Style of Jolie' adlı koleksiyonu hazırladılar. Şu an Paris'te sergilenmekte olan birbirinden değerli mücevherlerin tamamının tasarımında Angelina Jolie'nin emeği var.
6 2


Çizgiler klasik Jolie'yi birebir yansıtıyor. Yıldızın favorisi zümrüt tüm takılarda kullanılmış.

Sınırlı sayıdaki özel koleksiyonun tüm gelirleri Jolie'nin ,dareciliğini yaptığı hayır kurumlarına gidecek. Bu yüzden daha büyük bir anlam kazanıyor.
6 3


Procop, The Huffington Post'a verdiği röportajda Jolie'nin çok yetenekli bir tasarımcı olduğundan bahsederek ekliyor: "Onunla çalışmak gerçekten büyük bir onur ve mutluluk... Etrafındaki herkese neşe veriyor. O çok özel bir kadın."
6 4