Süper modellerden sağlıklı hayat tavsiyeleri!

Muhteşem vücutlarıyla hepimizi kıskandıran modellerin sağlık tavsiyelerine kulak vermeye ne dersiniz? İşte podyumların kraliçelerinden sağlık tüyoları!


Sağlıklı bir hayat sürmenin mutlaka bir mükafatı var! Bağışıklık sisteminizin güçlenmesinden cilt güzelliğine varana dek birçok şeyi etkileyen sağlıklı hayat tarzı için kendinizi motive etmeniz gerekli!

Rosie Huntington-Whiteley, Gisele Bundchen ve Miranda Kerr gibi modeller, sağlıklı beslenmenin ve kaliteli yaşamanın faydalarını yansıtıyor. Her daim zinde olmaları ve biçimli silüetleri bunun güçlü bir kanıtı!

Podyumların ünlü isimleri motivasyon ve muhteşem görünüşlerinin sırlarını anlattı. İşte süper modellerin sağlıklı yaşam ve motivasyon tüyoları...
10 1

Miranda Kerr, organik yiyeceklerle besleniyor ve gün içinde bol miktarda alkali su tüketiyor. Ayrıca sağlıklı ve hareketli olmayı sevdiğini söylüyor.

Büyürken jimnastik yapan Kerr, neredeyse 14 yıldır yoga yapıyor. Seksi model "Vücudumu çalıştırmayı ve formda tutmayı seviyorum" diyor.

Sabah uyanınca güne alkali su ile başlayın. İçine biraz bal ve limon ekleyin (Alkali su tarifi : 2 litre suya 1 tatlı kaşığı İngiliz karbonatı (temin edemezseniz normal karbonat koyun) ekleyip karıştırın. Bu alkali suyudur. Bu suyu çay ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
10 2

Katı diyetler Rosie Huntington Whiteley'e göre değil.

Huntington-Whiteley, 2012 yılında Vogue.co.uk'a verdiği bir röportajda beslenme tüyosundan "Ben bir çiftlikte büyüdüm, bu nedenle detoks yapmak ya da biraz kilo vermek istediğimde karbonhidrat ve rafine şekerleri kesiyorum. Bu benim iyi beslenme tüyom, özel bir şey yok." demişti.

Rafine şeker kilo aldırdığı gibi sağlığınızı da olumsuz etkiliyor. Aşırı fruktoz ve glikoz karaciğerde toksik etki yaratıyor.
10 3

Victoria's Secret'ın muhteşem meleklerinden Erin Heatherton hindistancevizi yağının faydasından bahsediyor.

"Güne başlarken bir parça hindistancevizi yağı yemek sindirime yardımcı oluyor ve mükemmel enerji veriyor. Ben sağlıklı yiyeceklerden sevdiklerime yöneliyorum, yazın karpuza bayılıyorum." diyen model, bol su içmeye, düzenli uyumaya ve asitli içeceklerden uzak durmaya çalıştığını da belirtiyor.
10 4