Survivor Turabi sinir kriziyle All Star konseyi terketti

Survivor All Star 2015 Turabi Çamkıran son bölümde (7Nisan) konsey gecesi Hasan Yalnızoğlu birbirne girdi sinir krizi geçirdi. Turabi sinirlerine hakim olmadı konseyi terk etti.

Survivor Turabi sinir kriziyle All Star konseyi terketti

Survivor'da bu hafta (7Nisan) kıran kırana mücadele yaşandı. Hakan'a fiziki müdahalede bulunduğu gerekçesiyle yarışmalardan bir hafta boyunca elenen Turabi ile Hasan yine birbirine girdi.

HASAN: HAYATIMDA BU KADAR KÖTÜ BİR İNSAN GÖRMEDİM

Hasan Turabi için "Ben hayatımda ikinci defa birisine kötü diyorum. Turabi'ye. Ben hayatımda bu kadar kötü bir insan görmedim. Buraya birilerini kesmeye doğramaya gelmiş" ifadelerini kullandı.

İşte Hasan'ın Turabi'yi yerden yere vurduğu o sözleri;

Takım olarak ben senin yanında tabiki dururum oyunlarda ama sen hem insanlara gider yapacaksın, diskalifiye olacaksın, ondan sonra da susup oturacaksın kedi gibi. Kaybettiğin zaman oyunlarda, kuyruğunu sıkıştırıp kedi gibi oturuyorsun ya aynı o şekilde otur sus! Ancak oyun oynadığında, puan getirdiğinde konuşabilirsin.

ÖNCE ADAM OL SONRA GİT KUMDA OYNA

Turabi diyor ki ben oynasaydım, garanti alabilirdim gibi yaklaşıyor. Onun oynadığı bütün oyunları gördük. Puan alamadığı oyunlarda var. Böyle konuşmasının kibirden kaynaklandığını düşünüyorum. Seni ben mi oynatmıyorum? Keşke adam olsaydın da oynayabilseydin. Önce adam olda ondan sonra oyna. Yoksa kumda oynarsın, oyunlardan gelip burada kendi kendine.

Konsey gecesi Hasan'ın bu sert eleştirlerine tahammül edemeyen Turabi Çamkıran bir anda sinir krizi geçirdi. Turabi öfke kontrolü yapmakta zorlanan Survivor'un en gergin yarışmacılarından. Daha fazla dayanamayan Turabi,  Acun Ilıcalı'dan izin alarak 5 dk da olsa konseyi terk etti. Acun Ilıcalı'nın arkasında söyledikleri hayli manidardi. Ilıcalı'Gidebilirsin evet ama şunu unutma Turabi, öfkesini kontrol edemeyen kişinin Survivor'da yeri yok'!...

SMS birincisi olan Hasan, Turabi'ye o kadar laf söyledi fakat bunun üzerine Taner'in ismini söyledi. Survivor All Star 7 Nisan konsey eleme gecesi Sahra Işık ve Taner Özdeş çıktı. SMS oylamasın da ise adaya veda eden isim Taner Özdeş oldu.

Bu ayrılığa en çok yıkılan isim tartışmasız Turabi ve Hilmicem oldu. Turabi'nin zor anları kameraya böyle yansıdı...

İŞTE O ANLAR

 

Yorumlar