Survivor yarışmacıları hakkında bilmedikleriniz!

Türkiye'nin gündeminden hiç düşmeyen Survivor All-Star yarışmacıları hakkında hiç bilmedikleriniz...


BOZOK GÖREN

Survivor'ın dövmeli yarışmacısı Bozok eski bir mankendir. Çağla Şıkel ile yaşadığı aşk magazin basının da büyük yankı uyandırmıştı.Bozok Bören Amerikalı eşi Amy ile Çeşme’de bir restaurant işletiyor.. 41 yaşındaki Bozok, İstanbul doğumludur.
18 1

BERNA CANBELDEK

Geçen sene Sahra ile ettiği kavgadan sonra diskalifiye edilen Berna bu sene de Sahra ile sık sık tartışmaya devam ediyor.26 yaşındaki Survivor Berna ilk olarak Yetenek Sizsiniz yarışması ile karşımıza çıktı. Yarışmadaki dans performansı ile de herkesi kendine hayran bıraktı.
18 2

BEGÜM YÜCETAN

Begüm Yücetan, 1988'de İzmir'de doğdu. 2009 Miss Turkey finalisti olan Ece Begüm Yücetan modellik yapıyor."Elimden geleni ardıma koymam" sloganıyla kendini tanıtan Survivor Begüm Yücetan, sözünün hakkını mücadelesiyle veren isimlerden biri oldu.Begüm, 2012'de katıldığı Survivor'da yemek isteyip yiyemediklerinin bir listesini yapmıştı. Survivor Begüm'ün yiyecek listesinde lahmacun, kuru fasülye, pilav, makarna, kola ve kahve yer alıyordu.
18 3

ANIL TETİK

Survivor'ın hem efendiliği hem de yakışıklığı ile ön plana çıkan ismi 2012 senesinde yayınlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler'de 3. olmuştu.Anıl Tetik 25 yaşında İstanbul doğumludur.Oyuncu Gizem Karaca ile aşk yaşamaktadır.
18 4