Swarovski'nin olmazsa olmazı Stardust bileklik!

Swarovski yepyeni, olmazsa olmaz “Stardust” bilekliği beğenilere sunar!

Swarovski'nin olmazsa olmazı Stardust bileklik!

Swarovski’nin diğerlerinden anında ayırt edilen özel tarzının en temel özellikleri ışık, ışıltı, zarafet ve ihtişamdır. Her sezon bu özellikler anı yansıtan enfes parçalar yaratmak için yeniden yorumlanır. Son moda tasarımların yanı sıra tarz ve tercihleri ne olursa olsun tüm kadınların günden geceye kullanabilecekleri çok yönlü parçalar hazırlanır.

Olmazsa olmaz bir ürünün tüm özelliklerini yansıtan yepyeni “Stardust” bileklik buna mükemmel bir örnek. Onu özel yapan yalnızca sade ve temiz çizgileri değil. “Stardust” neredeyse binlerce ışıltıya dağılacakmış gibi duran hafif, esnek bir bileklik. Bu yoğun ışıltının ardında yatan sır ne mi? Rahat yerleştirilmiş kristallerle bezenmiş şeffaf bir balık ağı.

Markanın Yaratıcı Direktörü Nathalie Colin “Çok çeşitli renk seçenekleri ve iki ayrı boyda sunulan – tek ya da çift sarma – “Stardust” bileklik hem çarpıcı kombinler oluşturmak, hem de kendi başına zarif, minimal bir tarz yaratmak için ideal” diye açıklıyor. “Stardust” bileklikler çok eğlenceli, çünkü nereye gittiğinize ya da nasıl hissettiğinize bağlı olarak farklı renkleri takıştırıp yakıştırabilirsiniz. Her tarza gerçek anlamda bir moda dokunuşu katan çok özel bir parça.” 2014/15 Sonbahar/Kış kampanyasında Miranda da farklı renk tonu ve uzunluklarda “Stardust” bileklikler takıyor.

Çok yönlülük ve ihtişamın kusursuz bir örneği. Her kadın “Stardust” bilekliği kendi tercih ettiği tarzda üst üste kullanmanın ve kombinlemenin bir yolunu bulacak. İster blok renkler, ister zıt tonlar ya da monokrom, zarif pastel renkler ya da gri ve siyahın gizemli tonları olsun, bu olmazsa olmaz parça günlük tarzlardan gösterişli gece elbiselerine her görünüme mükemmel son noktayı koyacak.

Ekim 2014’ten itibaren dünya genelinde satışa sunulacaktır.

Yorumlar