Tabiat Ana'nın mucizesine kulak verin!

.....



ELMAELMA olarak Tabiat Ana'nın gizli kalmış şifa kaynaklarını sizler için derledik. Çoğunun adını daha önce hiç duymadık bile! Ama onlar tam bir şifa ve sağlık deposu!
7 1

Zeytin yaprağının içerdiği ana maddedir ve ona keskin tadını verir. Zeytinyağındaki polifenol içeriğinin de ana maddesini oluşturur.

Zeytin yaprağı ekstresinin, virüs, bakteri ya da mikropların barınması ve çoğalmasına yol açan amino asit üretimini engeller. Virüslerin hücre zarına müdahalesini önlediğini ve bağışıklık sisteminin mikropları yutma özelliğini arttırdığını göstermiştir.

Bunun sayesinde damarların iç yüzeyinin alev alması ve yangı oluşturması engellenerek damar sertliğinin başlangıç safhalarında önüne geçilebilinir.
7 2

Kan dolaşımını düzenler; özellikle hafıza ve zihinsel işlemlerde kolaylık sağlar; ancak etkileri 3-4 ay sonra ortaya çıkar; kan inceltici hapların etkisini arttırır.
7 3

Yaşlanmayı yavaşlattığı, zihinsel ve bedensel kapasiteyi arttırdığı, bağışıklık sistemini güçlendirdiği tarih boyunca gösterilmekle birlikte hipertansiyonlu hastalarda kesinlikle kullanılmamalıdır.
7 4