Tailord yeni trendleri anlatıyor!

Birinci sınıf kaliteyi esas almış Tailord'un ElmaElma röportajını kaçırmayın...


Dünyanın en seçkin markalarının gömlek tedarikçisi olan Karbel tarafndan 2009 yılında bağımsız ve butik bir tesisi olarak kuruldu Tailord.

Kişiye özel dikim atölyesinde, sadece kişiye özel dikim üretim yapmakta olan Tailord, son derece elit ve sofistike bir tesis olup, tüm malzemelri ve dikim tekniği konusunda 1. sınıf kalite hizmet veriyor.

Bu biribirinden özel parçaları ve Tailord'u gelin sizler için Mağaza Yöneticisi Uğur İrevul ile gerçekleştirdiğimiz röportaj ile daha yakından tanıyalım…
7 1

Öncelikle çalışma şeklinizi öğrenmek istiyoruz… Randevu almak gerekiyor mu ?

Randevu butiğimizde bir mecburiyet olmamakla beraber, randevu hem bizlerin daha organize servis vermesi hem de müşteri açısından kendisine ayrılmış bir zaman diliminde kaliteli servis alması açısından faydalı bulmaktayız .

Size gelindiği takdirde istenilen modelleri mi yaptırıyorlar , yoksa sizin selectionlarınız arasından mı tercih ediyorlar?

Her ikisi de mümkün. Bizler müşterimize en uygun tavsiyelerde bulurken, müşterimizin de yaratıcılığını ve tercihlerini ön planda tutmaya özen gösteriyoruz .
7 2

Müşteri portföyünüzden bahseder misiniz biraz? Daha çok iş gömlekleri mi, hediyelik mi damatlık mı Tailord da revaçta?

Ağırlık olarak çalışan orta ve üst düzey yöneticiler, firma sahipleri, expadler genel müşteri profilimiz olduğundan ağırlıklı olarak klasik ve formal erkek giyim silueti tercih edilmektedir . Damatlık konusunda da oldukça iddialı servislerimiz ve çarpıcı kampanyalarımızı dönemsel olarak uygulamaktayız.

Ürünlerinizdeki kumaş tercihlerinde nelere dikkat ediyorsunuz?

Kumaşın bitkisel ( pamuk , keten , bambu ) veya hayvansal ( yün , ipek ) Öncelikle natürel elyaflardan mamul olması bizim en önemsediğimiz nüanstır. Bunun yanında yünlü kumaşlarda yüksek bükümlü , S’ değeri 110 ve üzerinde olması , pamuklu kumaşlarda Mısır Pamuğu olmasına ve tamamında kanserojen toksik etkileri olmayan azor boya olmaması bizim için bir prensip sayılabilir .
7 3

2015 yılının erkek modasını bir de sizden duymak isteriz…

Oldukça renkli bir yaz sezonu bizleri beklemekte. Aqua, Nar, Kırmızı, Mavi, Safran sarısı oldukça hakim renkler. Desenler daha belirgin ve içinde birden fazla renk barındırmakta. Modellerde minimal etkiler yanı sıra üste oturan ve modern kesimler ön planda olacak.

Bu sezon gözümüze çok değişik gelecek bir şey trendler arasında yerini alacak mı?

Ceket yakalarına takılan yaka iğneleri güzel bir yenilik denebilir. Extra Light tabir edilen rengarenk ayakkabılar ve çok canlı renkli çoraplar da göze değişik ve hoş gelecektir denebilir.
7 4