Tantrik seksle bedeninizi keşfedin!

Doğu'nun gizemli ışığı yatak odamızı aydınlatıyor. Tantra öğretisiyle sonsuz mutluluğa ve aşka kavuşun!


Tantra öğretisi yatak odamızın kapısından içeri sızan bir ışık hüzmesi gibi bedenimizden başlayarak tüm hayatımızı aydınlatıyor. Salt cinsellikten ibaret olmayan bu öğretide insan bedeni ve duyguları ön plana çıkıyor.

Tantra ve tantrik seks, farklı bir seks yöntemi ve pozisyon çeşitlerinden ibaret değildir. Derin bir kültür ve benimsenmesi gereken bir felsefedir. Eğer Tantrik seks ile cinsel hayatınızı düzene sokmak istiyorsanız bu öğretiye asla yüzeysel yaklaşmamalısınız.
12 1

Tantrik seksle tanışmamızı müzisyen Sting sağladı diyebiliriz. Sting tantra öğretileri sayesinde seks aktivitesinin 8 saat sürebildiğini açıkladığında hepimizin gözleri doğuya Tantra'ya doğru çevrildi.

Tabii ki Sting daha sonra yaptığı açıklamayla 8 saat açıklamasını insanların dikkatini çekmek için yaptığını söylese de gerçekten etkili bu yöntem kısa sürede meşhur oldu.
12 2

İnsanlar bir süre tantrik seksin çılgın, insanın hayat enerjisini dışa vuran vahşi ve edepsiz bir seks öğretisi olduğunu düşündüler.

Fakat tantrik seks bu söylenenlerin aksine zihin, vücut ve beden ekseninde , nazikçe ve kutsal bir ayin gibi uygulanır.
12 3

Tantra öğretisinin kökeni hakkında yapılan araştırmalar sonunda uzmanlar, tantranın ruhani aydınlanma bilimleriyle uğraşan doğu kültüründen kaynaklandığı sonucuna vardılar.

Tantra Hindistan'da, seksi inkar eden Hindu inanışına karşı bir ayaklanma, bir baş kaldırı olarak ortaya çıktı. Daha sonra zaman içinde karşılıklı iletişim ve mahremiyetin pozitif ve duygusal bir öğretisine dönüşen tantrik seks, batı uygarlığı tarafından da keşfedildi.
12 4