Tatile yakışan saç modelleri!

Yılın yorgunluğunu atmak için gittiğiniz tatilde saçlarınız kabusunuz mu oldu? Paniğe kapılmayın! Sizler için tatile yakışan saç modellerini inceledik...


Normal günlerde bir yerlere yetişme telaşıyla evden çıkarken saç modelinize özen göstermiyor olsanız da tatil günlerinde bakımlı ve özenli görünmek isteyebilirsiniz.

Otel odasında ya da yazlık evinizde aynanın karşısına geçip saçlarınızı nasıl yapacağınızı düşünüyorsunuz ve bu sefer de karar veremiyorsunuz.

İçinizden bir ses "Topla gitsin ne uğraşıyorsun" dese de on a kulak vermeyin.Bu hareketli günlerde her zaman bakımlı ve stil sahibi görünmenizi sağlayan saç modellerini uygulayarak hayalinizdeki saçlara kavuşabilirsiniz.

Firketelerinizi, saç spreyinizi ve fırçalarınızı hazırlayın çünkü sizler için tatil günlerine yakışan saç modellerini derledik!
8 1
Örgülü atkuyruğu modelleri tatil günlerinin en popüler saç modellerinden biri.

Oldukça basit uygulayabileceğiniz bu saç modeli için minik lastik tokalara ihtiyacınız var.

İnce, kalın, dağınık örgüleri at kuyruğunuzla karıştırarak saçınızı toplayın.

Tüm gun güneşlendikten sonra bu saç modeli,bronzlaşan teninizi ortaya çıkaracak .
8 2

Gündüz denize girdikten sonra muhteşem bir hacim kazanan saçlarınıza bakıp "Keşke saçlarım akşam da böyle olsa" mı diyorsunuz?

Bu dağınık plaj dalgalarını yapmak oldukça basit. Tek ihtiyacınız olan şey saç şekillendirici maşa ya da bigudi ve deniz suyu spreyi.

Saçlarınızı yıkadıktan sonra deniz suyu spreyini uygulayın kurutun ve saçlarınızı şekillendirin. Eğer şeklinin bozulmasını istemiyorsanız saç modelinizi koruyacak bir sprey de uygulayabilirsiniz.
8 3

Saçlarınızın önünüze gelmesinden bıktıysanız küçük tokalar yardımıyla zarif bir saç modeli yaratabilirsiniz.

Saçlarınızın her iki yanından da küçük tutamlar alarak saçınızın arkasında birleştirin ve bir tokayla tutturun.

Oldukça klasik bu saç modelini biraz daha modernleştirmek için örgülerden ya da saç aksesuarlarından yararlanabilirsiniz.
8 4