Ten uyumu nedir?

Cinsel uyumun işaretleri nelerdir? Sevgilinizle aranızda ten uyumu olduğunu nasıl anlarsınız? Ten uyumu sonradan kazanılabilir mi?


Birinden etkilendiniz fakat onun da sizden etkilenip etkilenmediğini nasıl anlayacaksınız?Bırakın bu sorunun cevabı kimya versin!

Aranızdaki kimya, yani ten uyumu, birinin yanına oturduğunuzda ya da sadece uzaktan bakıştığınızda hissettiğiniz heyecan, kalp atışı, karnınızda uçuşan kelebeklerdir.

Bazen feremonlar o kadar kuvvetlidir ki, sizi birbirinize sanki bir mıknatıs gibi çeker. Etrafta sihirli bir hava var ve bunun bir yanılgı olması imkansız!

Peki ten uyumu çok sık yakalanan bir şey mi? Tabii ki hayır! Bu uyuma sahip olmak düşündüğünüz kadar kolay değil.
6 1

İlgi duyduğunuz kişiye karşı ket vuramadığınız bir yakın olma arzusu ve dokunma isteği hissedersiniz. Bunu sizi ona doğru iten bir elektrik akımı gibi düşünebilirsiniz. Bu etkileşim her zaman doğru yerde, doğru zamanda doğru kişiyle olacak diye bir kural yok.

Bazen sizin sınırlarınızı zorlayacak birine bile bu duyguları hissedebilirsiniz. Dikkatli olun, bu duyguları bastırmak çok kolay olmayacak!

6 2

O etraftayken ya da buluşmadan önce hissetmeye alışık olmadığınız bir gerginlik yaşayabilirsiniz.

Onu gördüğünüz anda öpmek isteyeceksiniz, içinizden gelen bu isteğe şaşıracak ve karşı koymakta zorlanacaksınız!

Onun kokusu başınızı döndürüyor ve ona daha çok yaklaşmak isteyebilirsiniz.

Ondan o kadar çok etkileniyorsunuz ki, söylediklerini anlamıyorsunuz bile.
6 3

Ten uyumunun çeşitli seviyeleri var. Bazen ilk karşılaşmada etkisi daha hafif olan bu duygular zaman içinde gelişip kuvvetlenirken, bazen de ilişkinin başlangıcında çok kuvvetli olmasına rağmen zamanla çekim gücünü yitirebiliyor.

Ten uyumu, şehvet ve tutkudan daha kuvvetli ve istemsiz olarak hissettiğiniz birşey. Birinin enerjisinin sizinkiyle uyuştuğunu hissettiğiniz zaman ve cinsel endorfinler açığa çıktığında hiçbir şey bundan daha kuvvetli olamaz!
6 4