Tom Ford tasarımı pahalıya patladı!

24 yaşındaki oyuncu Hayden Panettiere, Golden Globes 2014 ödül töreninde giydiği Tom Ford imzalı gece elbisesi için 10,000 dolar ödedi!

Tom Ford tasarımı pahalıya patladı!


Modacı Tom Ford, prensip olarak her ödül töreninde yalnızca bir ünlüye kıyafeti için sponsor oluyor. 2014 Golden Globes ödüllerinde ise ünlü modacı, Naomi Watts'a transparan detaylı, altın zincirli bir tasarımını giydirmişti ve bu nedenle Hayden Panettiere, elbisesi için ücret ödemek durumunda kaldı.

Panettiere, kırmızı halıda E! News muhabirine verdiği röportajda ilk defa Tom Ford tasarımı bir elbise giydiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi. Hayden Panettiere, eğer Tom Ford tasarladıysa plastik torba bile giyerim diyerek modacıya duyduğu hayranlığı dile getirdi.

Tom Ford, bu övgü dolu sözlerin üzerine ertesi gün Hayden Panettiere'e bir buket gül ve küçük bir teşekkür notu gönderdi.

Güllerin üzerine iliştirilen notta " Sevgili Hayden, Dün gece çok güzel görünüyordun. Nazik sözlerin için teşekkür ederim. Tom Ford" yazıyordu.

Panettiere, çiçeğin ve üzerindeki not kartının fotoğraflarını Twitter üzerinden hayranlarıyla paylaşmayı ve Twitter üzerinden modacıya teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

screen-shot-2014-01-15-at-3.38.49-pm.png

Yorumlar