Topuklu ayakkabı uğruna estetik yaptırdı!

Yalnızca topuklu ayakkabıları daha rahat giyebilmek için parmaklarınızı kısaltır mıydınız?

Topuklu ayakkabı uğruna estetik yaptırdı!

30 yaşındaki Paulina Charlikowska'nın topuklu ayakkabılara olan aşkı onu ameliyat masasına yatırmaya yetti!

Birçok kadın ayakkabı alışverişine bayılırken, bu durum Paulina Charlikowska için bir işkenceydi.

Çocukluğundan beri ayaklarını beğenmeyen ve arkadaşlarının yanında çıplak ayakla görünmek istemeyen Charlikowska, 4 ayak parmağını kısalttırmak için yapılan operasyonlara  4,500 sterlin harcadı.

ayak-2.jpg

Güzellik sektöründe çalıştığını ve sürekli olarak insanların ayaklarına baktığını söyleyen Paulina Charlikowska, bu durumun kendisni daha fazla üzdüğünü söylüyor.

"Parmaklarımı kıvırarak ayaklarımı 2 numara daha küçük ayakkabılara sığdırabildiğim için onları giymeyi tercih ediyordum ve parmaklarımın üstü hep yara bere içinde kalıyordu. Bu yaptığımın ayaklarımı daha da çirkinleştirdiğini bilsem de kaba ve çirkin ayakkabılar giymek istemiyordum." diyen Charlikowska hayalindeki ayaklara kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Cinderella Ameliyatı ayakların görünümünü güzelleştirirken ayak numarasını ve biçimini de değiştiriyor.

ayak-1.jpg

Ameliyatlar ayak parmaklarını uzatıp kısaltmak için, kötü görüntü yaratan ve rahatsızlık veren iri kemikleri traşlamak için ve liposuction amacıyla kullanılıyor.

Ortopedi ameliyatlarında komplikasyon riski oldukça yüksek. Ayaklarından hoşlanmayan bir başka hasta olan Danielle Sandler ise geçirdiği 2 ameliyat sonrası artık bir daha topuklu ayakkabı giyemeyecek.
 

Yorumlar