Topuz modelleri için şık öneriler!

Kadınların günün her saati kullanmayı çok sevdiği saç modeli topuzlar için 7 stil önerisi!


Biz kadınlar saçlarımızı rastgele toplayıp tokalayarak yaptığımız dağınık topuzları ya da kusursuz balerin topuzlarını bile süslemenin bir yolunu buluyoruz.

Saçlarınızı nasıl yapacağınıza karar veremediğiniz anlarda, aceleniz olduğunda ya da saçlarınız berbat bir haldeyken yapılacak en iyi saç stili güzel bir topuz.

Yalnızca birkaç dakika daha saçınızla uğraşarak alelade bir şekilde topladığınız saçlarınızda süper bir stil yaratabilirsiniz!

Nasıl mı? İşte topuz modellerini süslemenin 7 yolu!
9 1

Saç bantları akla gelen ilk seçeneklerden.

Pullu, boncuklu, metalik ya da kumaş istediğiniz gibi bir saç bandını alın ve topuzunuza uygun bir şekilde saçınıza yerleştirin.

Saç bandınızın kaymaması ve saçınızın bozulmaması için kulak hizanızın biraz altından tel tokalarla saç bantlarınızı saçınıza daha sıkı tutturabilirsiniz.
9 2

Dağınık topuzlara asalet katan örgüleri rastgele ya da belirlediğiniz bir şekilde saçınıza uygulayabilirsiniz.

Bunun için saçlarınızda önce örgüleri oluşturup daha sonra topuzunuzu yapmaya başlamalısınız.

Ördüğünüz minik ya da kalın ve belirgin örgüleri tutturmak için ince lastikleri kullanabilirsiniz.
9 3

Fransız örgüleri hem şık hem de seksi bir saç stili yaratmanızda en büyük yardımcınız!

Bunun için saç örmekteki kabiliyetlerinizin biraz gelişmiş olması gerekse de deneye deneye Fransız örgüsü yapmayı başarabilirsiniz.

Saçlarınızı bir kulağınızın hizasından örmeye başlayın ve başınızın taç bölgesinden geçirerek öbür kulağınızın hizasında tokalayın.

İsterseniz örgünüzü başınızın üzerinden değil, ensenize yakın alt kısmından da geçirebilirsiniz. Fransız örgünüzü yaptıktan sonra saçlarınızı toplayıp yüksek bir topuz yapın.
9 4