Türkiye'nin en şık anne-kızı!

ELMAELMA şıklığına hoşgeldiniz! Gizem annesine tatlı bir sürpriz yapmak için bize bu fotoğrafı gönderdiğini öğrenince Türkiye'nin en şık anne-kızlarından birini göreceğimizi tahmin etmiştik.

Güler, 43

Bluz: Modern Tekstil
Tayt: Mango
Ayakkabı: Flo
Çanta: Deichmann

Gizem, 17

Gömlek: OXXO
Bluz: OXXO
Pantolon: Koton
Ayakkabı: Koton
Çanta: Koton

Gizem annesine tatlı bir sürpriz yapmak için bize bu fotoğrafı gönderdiğini öğrenince Türkiye'nin en şık anne-kızlarından birini göreceğimizi tahmin ettik! Güler Hanım genç görünümüyle de güzel kızı Gizem'le kelimenin tam anlamıyla yarışıyor. Birbirleriyle de uyum içinde görünmüyorlar mı?
6 1


Leopar desenleri yeni sezonda küçük bir evrimden geçerek siyah-beyaza büründü. Güler Hanım da son modaya uymuş, dökümlü bluzunu da düzgün bacaklarını saran bir taytla tamamlamış. Yazdan kalma bu fotoğraftaki bantlı ayakkabılarıyla da soğuk günlerde içimizi ısıttı. Saçları da çok bakımlı...

Gizem de sezonun gözdesi nude bluzu ve gömleğiyle hem yaşına, hem de güzel yüzüne uygun bir kombinasyon yaratmış. Legging pantolonu da kışın devam eden trendlerinden... Onun da saçları çok güzel ve ona çok yakışmış. Bu genetik olmalı!

'Hiç abartıya kaçmadan nasıl şık ve güzel olunur?' sorusuna verecek iki cevabımız var: Gizem ve annesi Güler Hanım! Sizi tebrik ediyoruz. Yeniden görüşmek dileğiyle...
6 2


Nude, kırmızı halı şıklığını da tamamlıyor.
6 3


Leopar desenleri siyah ve beyaza boyandı.
6 4