TV8'den komik bir yarışma: Komedi Türkiye!

Komedi Türkiye adlı program 18 Mart (çarşamba) Tv8 ekranlarında başlıyor. Komedi Türkiye'nin jürisi Gülse Birsel, Haluk Bilginer ve Gani Müjde. Komedi Türkiye'nin ilk bölüm konuğu Sarp Apak.

TV8'den komik bir yarışma: Komedi Türkiye!

Komedi Türkiye programı Burcu Esmersoy'un sunumuyla ve muhteşem jürisiyle TV8 ekranlarında başlıyor. Komedi Türkiye'nin muhteşem jürisinde komedi denilince akla gelen ilk isimler var.

620_340_c195570b46bcecee50f99d6ff646dbd1.jpg

Komedi Türkiye'de Gülse Birsel, Gani Müjde ve Haluk Bilginer Türkiye'nin yeni komedyenini seçecek; amatör komedyenler, profesyonel oyuncular eşliğinde hünerlerini sergileyecek. Komedi Türkiye yayınlanan fragmanıyla şimdiden güldürmeyi başardı.

Televizyon ekranlarından aşina olduğumuz başarılı oyuncular eşliğinde oynanan skeçlerle Türkiye bu yılın en komik kadınını ya da erkeğini seçecek. Komedi deyince akla gelen ilk isimler, Gani Müjde, Gülse Birsel ve Haluk Bilginer'le kahkaha tufanına hazır olun.

Gülse Birsel'in yazdığı 'Yalan Dünya'dan sevdiğimiz başarılı oyuncular, Bartu Küçükçağlayan, Derya Karadaş, Ömür Arpacı, aynı zamanda Murat Akkkoyunlu ve konuk sanatçı olarak Sarp Apak'lı  'Komedi Türkiye' ilk bölümü ile 18 Mart (Çarşamba) akşamı TV8 ekranlarında...

Yorumlar