Ülkelerin popüler 10 sağlık metodu!

Her ülkenin kendine özgü bir sağlık metodu var ama biz sizin için en önemlilerini yazdık. Sağlığınız için yurt dışına açılmaya hazır olun...


Hem zihinsel hem de fiziksel olararak sağlıklı kalmak için dünyada çok farklı methodlar uygulanıyor.

Sağlıklı yaşam için ülkelerin birbirinden farklı hileleri var. Kimi ülkenin hilesi bitki çayları kimi ülkede ise akapunktur tedavileri tercih ediliyor.

Siz de yaşamınıza daha fazla sağlık getirmek istiyorsanız farklı ülkelerin uyguladığı bu 10 yöntemi deneyin.
12 1

Meditasyon oldukça sakin bir uygulama. Stresi azaltıp, ruh sağlığını geliştiren meditasyon Hintliler tarafından sıkça yapılıyor.

Çalışmalar meditasyonun hücreleri yenilediği, kan basıncını dengelediği, ağrıları azalttığı ve depresyonu hafiflettiğini ortaya koydu.

Gevşemenize de yardımcı olan meditasyon metabolizmanızın hızlanmasına, kalp ritimlerinizin düzene girmesine, nefesinizin düzelmesine ve beyin dalgalarının gelişmesine de yardımcı olur.
12 2

Çin'de akapunktur binlerce yıldır uygulanıyor olmasına rağmen dünyadaki popülerliği daha yeni…

Düzenle uygulandığı takdirde akapunktur, kalp sağlığını arttırır, kilo vermeye yardımcı olur, uyku kalitenizi yükseltir ve nörotransmitterlerin üretimini hızlandırır.
12 3

Yunanlıların meşhur Akdeniz diyeti ile sağlığınız için harikalar yaratabilirsiniz.

Taze meyve, sebze, kümes hayvanları, balık, zeytinyağı ve kepekli tahıllardan oluşan bu diyet kalp hastalığı, inme ve göz komplikasyonları risklerini azaltır ve kiloyu kontro altında tutar.
12 4