Ünlü kadınların yeni gözdesi: Frends kulaklıklar!

Kadınlar için müzik dinlemek hiç bu kadar çekici olmamıştı…

Ünlü kadınların yeni gözdesi: Frends kulaklıklar!

Brittney Spears, Irina Shayk, Alessandra Ambrossio, Rita Ora ve Olivia Wilde gibi ünlülerin kullandığı Frends kulaklıklar Türk tüketicisiyle buluştu. Mobicom tarafından Türkiye’ye getirilen Frends kulaklıklar kadınlara özel tasarımlarıyla moda ve teknolojiyi bir araya getiriyor.

Türkiye distribütörlüğü Mobicom tarafından yapılan moda odaklı teknolojik aksesuar firması FRENDS, 2012 yılı sonunda moda tutkunu kadınlara yönelik yeni bir kulaklık serisi çıkararak hızla büyüyen kulaklık pazarına yeni bir soluk getirdi. Brittney Spears, Irina Shayk, Alessandra Ambrossio, Rita Ora ve Olivia Wilde gibi ünlülerin de kullandığı Frends kulaklıklar İstanbul’da gerçekleştirilen lansmanla tüketicilere tanıtıldı.

Frends, üstün işçilik ve zamansız mücevher tasarımını geleceğin teknoloji ve işlevselliği ile birleştirerek günümüz kadınına sunan ilk marka oldu. Bu sayede Frends kadınların teknoloji ile ilişkisini değiştirmeyi hedefliyor.

Frends’ten tarzınıza özel tasarımlar…

Kulaklıkları tasarlarken lüks ürünlerde kullanılan malzemeler ve mücevher üretim teknikleri kullanan Frends, bu ürünlerin sadece güzel değil işlevsel olmasına dikkat ediyor. Kullanılan tüm deriler leke tutmaz ve çantaya atılabilecek dayanıklılıkta, kablolar çantanın içinde karışmaması için dayanıklı kumaş ile kaplanmış. Kulaklıkların kulak kısımları kadınlara uygun olarak daha küçük ve kafa kısımları saçların sıkışmaması için içten ayarlı şekilde tasarlanmış. Tüm bunların yanında mükemmel ses kalitesi için en iyi teknoloji kullanılmış.

untitled-3.20140409121021.jpg

Frends, 2013 yılı sonunda çıkardığı ‘Frends With Benefits’ konsepti ile de kadınların günlük stil, kıyafet ve havalarına uyum sağlayacak, kapakları değiştirilebilir bir ürün serisi yaratarak yine bir ilke imza attı. Kadınlara daha fazla seçenek sunma fikrinden yola çıkarak bu konsepti yarattıklarını belirten markanın kreatif direktörü Keir Dillon, kadınların tarzlarını daha iyi ifade edebileceği başta rustik altın rengi ve piton derisi olmak üzere 6 farklı kapak tasarladıklarını belirtiyor.

Aksesuar ve çanta tasarımında adından sıkça söz ettiren Rebecca Minkoff ile işbirliğinde olan Frends yakında başka tanınmış tasarımcılar ile de işbirliği yapacağının müjdesini veriyor.

Nisan ayından itibaren exclusive olarak Beymen’lerde satışa sunulan kulaklıkların fiyatları 369TL ile 1099TL arasında değişiyor.
 

Yorumlar