Kadınlar vücudunun neresinden şikayetçi?

...


Her geçen gün yeni kozmetik ürünler piyasaya sürülmekte ve yeni estik ameliyatlar türemekte. Peki bunların en çok hangisi tercih ediliyor? Kadınlar en çok neresinden şikayetçi?

Bu soruların cevaplarını alabileceğiniz bir haber derledik. Son moda estetik müdaheleler ve ilaçlar. Kimbilir belki bu haber sizi de harekete geçirir.
9 1

Kırışıklıklar kadınların ve hatta erkeklerin de yakından ilgilendiği bir sorun. Göz altı torbaları, güldüğünüzde oluşan çizgiler, göz çevresinde meydana gelen kırışıklıklar gibi birçok noktanın kısa sürede çözülmesi mümkün. Yüz gerdirme, gençleştirici kremler ve dahası. Sizin seçiminiz hangisinden yana?

9 2

Lazer bilimsel bir yöntem olmasına rağmen çoğu doktorun önermediği bir yöntem. Fakat liposakşın yöntemi sayesinde bir anda fazlalıklardan kurtulmak mümkün oluyor. Kadınlar bu işlemi çok seviyor diyebiliriz.
9 3

Dudaklarının inceliğinden memnun olmayan kadınlar da var. Onların çözümü de oldukça basit aslında. 6 ayda bir yaptırmaları gereken iğneli bir işlem var. Sonrasında doğru masajlarla hayallerindeki görünüme kavuşuyorlar.
9 4