Ünlü modellerin cilt bakım sırları!

Birbirinden güzel 7 kadının güzellik önerisi...


'Kesin photoshop vardır' ya da ' Bu kadar makyajı bana yapsalar ben de güzel olurum' dediğimiz modeller aslında gerçekten süper bir cilde sahipler çünkü ciltlerine gereken özeni gösteriyorlar.

Defilelerde ve moda çekimlerinde ışıl ışıl parlayan ciltleriyle kendilerine hayran bırakan dünyaca ünlü modeller, cilt bakım sırlarını ve favori ürünlerini anlattılar...
9 1

“Mümkün olduğunca az makyaj yaparak gözeneklerimi temiz tutuyorum. Bir şov veya çekim nedeniyle makyaj yapmam gerektiyse, işim biter bitmez makyajı temizliyorum. Dermatoloğum bana La Roche-Posay Toleriane nemlendirici kremi önerdi. Bu ürünü seviyorum çünkü yağlı değil ve cildi yumuşacık yapıyor.”
9 2

“Temel kuralları uyguluyorum; iyi bir temizleyici ve nemlendirici kullanıyorum, bolca su içiyorum ve egzersiz yapıyorum. İçinde kimyasal barındırmayan, organik ürünler kullanmayı tercih ediyorum. Dr.Hauschka Rose Day Cream
(Gül İçerikli Gündüz Kremi) en sevdiğim ürün.”
9 3

“Bitkisel karşımlardan oluşan göz kremlerini seviyorum, bir de argan yağı kullanıyorum. Yatmadan önce argan yağı sürdüğümde, sabah kalkınca cildim bebek gibi oluyor.”
9 4