Ünlü oyuncudan oral seksle ilgili şaşırtıcı açıklama!

Hollywood'un ünlü ismi katıldığı radyo programında oral seksle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte herkesi şaşırtan o sözler…

Ünlü oyuncudan oral seksle ilgili şaşırtıcı açıklama!

Yeni filmi Mortdecai'nin tanıtımı için Amerika'nın ünlü radyo programcısı Howard Stern'ın şovuna katılan Gwyneth Paltrow, sıklıkla yaptığı çarpıcı açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.

Yayın sırasında Howard Stern erkeklerin kendilerine güvenmedikleri için  güçlü ve ünlü kadınlarla birlikte olmaktan çekindiklerini söyleyince Gwyneth Paltrow "Bu onlara ne sıklıkla oral seks yaptığınıza bağlı." yanıtını verdi.

Radyo programının daha önce dakikalarında Paltrow ve Stern, ünlü oyuncunun oral seksle ilgili diğer açıklamaları üzerine konuşmuş ve Paltrow, kadın erkek ilişkilerindeki tartışmalarda sorunların oral seksle çözüleceğini iddia etmişti.

"Her zaman kavga etmenize gerek yok. Kız gibi davranın. Ona da bir erkek olduğunu gösterin ve bu enerji açısından yapılması oldukça iyi bir şey." sözlerini bir önceki açıklamasına ekleyen Paltrow, eşi Chris Martin'le ayrılıkları için de "Bilinçli de-çiftleşme" tanımını yapmıştı.

Gwyneth Paltrow'un ses getiren açıklamaları mizah içerse de pek iyi bir ilişki tavsiyesinde bulunduğunu söyleyemeyiz.

Gwyneth'in foto galerisini görmek için tıklayın! 

Yorumlar