Ünlü oyuncular seks sahnelerini anlattı!

Aktris ve aktörlerin seks sahnelerini nasıl çektiklerini ve ne hissettiklerini merak ediyor musunuz? İşte ünlü oyuncuların seks sahneleri hakkındaki düşünceleri...


Ailenizle birlikte film izlerken birden ekranda beliren şehvetli sahneler sizi garip durumlara sürüklüyor olabilir. Peki ya o sahneleri çeken oyuncular ne hissediyor?

Film çekimlerinin oldukça renkli ve eğlenceli geçtiğini hepimiz biliyoruz fakat seks sahneleri her zaman ilgimizi çekiyor.

İşte ünlü film yldızları ve seks sahneleri hakkında düşündükleri...
6 1

Seksi oyuncu Amanda Seyfried, Hollywood’un en gözde genç oyuncularından. Chloe filminin çekimleri sırasında seks sahneleri hakkında şu sözleri söylüyor:

“O kadar garipti ki…O anda oluşan garip hissi, hayatınızda ilk defa birlikte olduğunuz biriyle bile hiçbir zaman yok edemezsiniz.”
6 2

Black Swan filmindeki seksi tiplemesiyle akıllara kazının ve Hollywood’un en seksi kadınlar listesinde yer alan Mila Kunis, Bakın seks sahneleri hakkında ne diyor…

“Seks sahnelerini çekmek gerçekten zordur. Karşınızdaki kişinin kadın, erkek ya da arkadaşınız olması işinizi kolaylaştırmaz. 100’den fazla ekip elemanıyla birliktesiniz, üzerinize ışık tutuyorlar, size nasıl duracağınızı söylüyorlar ve orada rahatlık diye bir şey olamaz.”
6 3

Girls dizisiyle ünlenen Lena Dunham her zaman aykırı fikirleriyle ön plana çıkıyor.

Yetenekli oyuncu seks sahneleri hakkında şu sözleri söylüyor:
“Burada yatıyor olacağım ve çıplak bir beden bana çarparken bu yataktan çıkmak istediğimi düşüneceğim. Bu hayatın dışına çıkmak istediğimi. Bunu bana kim yaptı? Ve kendi kendimin patronu olduğumu fark edeceğim. Bunu ben yazdım. Ben yönetiyorum. Kendimi seks köleliğine zorlayan kişi benim.”
6 4