Londra Moda Haftası Jonathan Saunders Sonbahar Kış 2013

Jonathan Saunders Londra Moda Haftası Sonbahar Kış Koleksiyonu'nu inceliyoruz.


2013 sonbahar kış sezonunda hangi renkleri hangi kumaşlarla göreceğiz? Klasik kesimler olacak mı? Londra Moda Haftası'nda en çok dikkat çeken defilenin sahibi tasarımcı Jonathan Saunders sonbahar sezonunu nasıl yorumlamış?

Ünlü tasarımcı bu sezon seksten söz etmek istiyor. Tasarımlarını yorumladığınızda neden bahsettiğimizi anlayacaksınız. Gelin inceleyelim ve bu trendleri kendimize uyarlayalım.
9 1

Kloş etekleri bu sonbahar da göreceğiz. Bu trend hiç bir zaman sona ermiyor diyebiliriz. Onlar bustiyerlerle ya da deri ceketlerle kombinlenecekler. Parlak olmaları şart çünkü bu sezon dikkat çekici bir silüet önemli.
9 2

Haki yeşili kaşe ve kadifede seveceğimiz bir sezon. Seksi leydi ve militer havası katan parçalar var ünlü tasarımcının koleksiyonunda. Kumaşların üzerindeki parlak çiçek desenleri de sezonun özel detaylarından.
9 3

Capcanlı, taptaze bir sonbahara var mısınız? Biz varız! Otoriteniz turuncu oversize ceketler, bustiyerler ve kalem eteklerle bir arada. Ayaklarınızdaysa hoş bağcık detayları var. Turuncunun yanında mavi ve pembe de sezonun diğer başrol oyuncuları.
9 4