Ünlülerden bu yazın saç modelleri

...



Ünlü Fransız kuaför Jean Marc Joubert yıldızların kırmızı halıda kullandıkları saç modellerini günlük hayatta denemeniz için nasıl yapacağınızı anlatıyor.
6 1


Scarlett Johansson

Saçlarınızı kuruttuktan sonra, üst, iki yan ve arka taraf olmak üzere dört parçaya ayırın. saçın arka tarafını, firkete yardımıyla sararak dağınık bir topuz oluşturun. Geriye kalan üç parçaya krepe yapın. Parçaları, ilk yaptığınız topuza, burgular halinde , yine firkete yardımıyla tutturun. Saç spreyi ile topuzunuzu sabitleyin.
6 2


Diane Kruger

Saçlarınızı doğal ayrım yönünün olduğu tarafta birleştirin, üstten başlayarak, hacimli bir şekilde örün. Doğal görünümü kaybetmemek için, örgünün fazla sıkı olmamasına özen gösterin. Örgünün bitiminde saçınızı lastik tokayla bağlamadan önce bir tutam ayırın. Bu tutamı krepeledikten sonra saç lastiğinizin üzerine dolayın ve küçük bir firketeyle tutturun.
6 3


Drew Barrymore

80'leri yansıtan, bu katlı saç modelini yapmak oldukça kolay. Saçlarınızı köpükleyin ve parmaklarınızı kullanarak kurutun. Saçın yuvarlak modelini korumak için, saçlarınızı arkaya atmayın, doğal ayrımının olduğu yönde ayırın.
6 4