Ünlülerden mekan detoksuna ilgi artıyor!

Kuantum Düşünce Koçu Anıl Şehirlioğlu ve Reiki Master ŞebnemTacigut giderek öneminin ve etkilerinin farkına varılan “Mekan Detoksu” konusunda adeta “Negatif Enerji Avcıları” gibi hizmet veriyor.

Ünlülerden mekan detoksuna ilgi artıyor!

Danışanlarının aşk, ilişkiler, finans ve sağlık konusunda yaşamlarını değiştiren ikili, mekanlarda yürüttüğü negatif enerji arındırma çalışmalarıyla özellikle ünlü isimlerden büyük ilgi görüyor.

Şehirlioğlu ve Tacigut önderliğinde kurulan Rengarenk Yaşam Akademisi mekanları mevcut hayatımıza etki eden geçmiş negatif enerjilerden temizleme konusunda Türkiye’de ender sayılabilecek bir hizmet sunuyor.

Hayatlarımıza doğrudan etkisi olan ev, iş yeri gibi mekanlarımızda doğru enerjilerin akması ve bize olumlu sonuçlarla dönmesi için yapılan “mekan detoksu” büyük rağbet görüyor. Birçok ünlünün de tercihi haline gelen mekan detoksundan en son faydalanan isimler arasında Emel Müftüoğlu da yer alıyor.

untitled-2.20150327160422.jpg

Şehirlioğlu, “Kişinin kendi enerjisi kadar mekanların enerjisinin de yaşamlarımıza doğrudan etkisi var. Yaşamımızdaki birçok tıkanıklığın sebebi mekanlarımızın enerjisine bağlı olabiliyor. Eminim, bir mekana girdiğinde bir çoğumuzun tanımlayamadığı ve hissettiği negatif enerji deneyimleri oluyordur. Bu artık reddedilmemesi gereken ve önlem alınması gereken bir durum. Neyseki enerji detoksunun giderek farkına varılıyor ” diyor.

Tacikut ise “Evimiz ya da iş yerlerimiz, bizden önce yaşanmış olaylardan, bizim tanık olduğumuz negatif olaylara kadar birçok enerji biriktiriyor. Dertleşmeye gelen bir misafirimizin ya da yaşadığımız üzücü bir olayın etkisi, iflas, ayrılık, hastalık, hatta evde iyi bakılmayan bir bitki ya da bilmediğimiz bizden önce yaşanmış bir olay mekan enerjisine yapışabiliyor. Doğru enerjinin bize akmasına engel oluyor” diyor.

Bu özel uygulama ve diğer tüm uygulamalar için detaylı bilgi www.rengarenkyasam.com adresinden edinilebilir.

Yorumlar