Ünlülerden seks itirafları!

Ünlülerin özel hayatını merak ediyoruz ama ya yatak odası sırlarını? İşte ünlülerden çarpıcı seks itirafları....


Özel hayatlarıyla dikkat çeken ünlü isimler seks hakkında konuşmaktan ve kendi sırlarını açıklamaktan çekinmiyorlar. Açıklamalarıyla tüm spotları üzerine çeken ünlülerin hiçbiri bundan şikayetçi görünmüyor. Tam aksine ünlü olmak ve tanınmak için çıplak resimlerini ve seks kasetlerini internete sızdıran birçok isim var.

Bazen de sadece mikrofon uzatılınca dilini tutamayanlar var. İşte seks sırlarını açıklayan ünlüler...
9 1

Angelina Jolie, hamilelikte seks hayatının nasıl olduğu sorulduğunda, “İnsanların, hamileliğin seks hayatı için kötü olduğunu söylediklerini duymuştum. Hayır, tam tersi olduğunu düşünüyorum. Bu, seks hayatı için harika. Sizi daha yaratıcı olmaya zorluyor. Toparlak ve içi dolu bir kadın olarak çok eğleniyorsunuz” diyor.
9 2

Scarlett Johanson , arabada sevişmeyi sevdiğini hiç çekinmeden açıklıyor. "Arabada seks yapmayı seviyorum. Gerçekten çılgın ve değişik bir şey yapmak isteseydim arka koltuğu seçerdim."
9 3

Heidi Klum, yatakta eğlenmeyi sevdiğini ve değişik şeyler denemeyi sevdiğini söylemekten çekinmiyor.

"Bazı insanlar yatakta daha deneyimli, bazıları ise daha sıkıcı. Vahşi ve çılgınsa insan bunu açığa çıkarmalı. Bazen renk katmak için çaba sarf etmek, normal kabul edilenin dışında bir şeyler yapmak iyidir."
9 4