Günlük cilt bakımı nasıl olmalı?

Cildinize her gün uygulamanız gereken 7 adımda günlük bakım!


Şüphesiz her kadın cildinin kusursuz olmasını ister. Sağlıklı, parlayan bir cilt içinse her gün iyi bir bakım gerekir. Nasıl her zaman birkaç güzelleştirici makyaj malzemesine ihtiyaç duyuyorsanız, cildinizin de sağlıklı ve mutlu olması için ihtiyaç duyduğu özel şeyler var. Mesela hiç peeling yapmıyorsanız, cildinizi donuk görünür. Bunu bir düşünün!

Şimdi cildinizin sizden her gün neler istediğine bakalım!
9 1

Antioksidanlar cilt için önemli. Cilt bakımı ürünlerini kullanmaya çoğu zaman cesaretimiz olmaz. Antioksidan içeren besinler cildi onarır ve cildin çabuk yaşlanmasını önler. Cilt bakım ürünlerinin içeriklerine baktığınızda antioksidan ve nemlendirici etkisi olan brokoli, havuç ve dutsu meyveleri göreceksiniz.

15 antioksidan yiyeceği görmek için tıklayın!


9 2

Cildinizi temiz tutun. Cilt temizliğini rutin bir uygulamaya çevirin. Birçok cilt tipi için yüzünüzü günde iki kere yıkamanız etki eder. Sabah ve akşam olmak üzere iki kere temizleyin. Makyaj yapmasanız bile gözeneklerinizin temizlenmesi önemli.


Keçi sütü sabunu nedir? Neye iyi gelir? Görmek için tıklayın!


9 3

Sağlıklı bir diyet sağlıklı bir akıl ve vücut sağlar. Yani ne yiyorsanız cildinizi direkt olarak etki etkiliyor. Antioksidan tüketimi bir yana, bol vitaminli ve minerali yiyecekleri tüketmeyi tercih edin.

Bu besinler cildin nemlenmesini ve onarımını sağlar ayrıca hücre zedelenmesini önler.
9 4