Haftanın yeni filmleri!


Yönetmen: Murat Şeker
Oyuncular: Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar

Çakallık yapan kahramanlarımız hapse girmiş ve orada zor günler geçirmektedir. Mahallelerinden, ve futboldan uzak kalmak onlar için çok zordur. Suçlular üzerinde yapılacak tıbbi bir deney için kobay arandığını öğrenen kahramanlarımız , bunun ucunda şartlı tahliye olduğunu duyunca kobay olmaya karar verirler. Dışarı çıkınca artık çakallık yapmayacaklarına dair birbirlerine söz verirler. Ama mesele ; çakal olmak değil, çakallarla dans edebilmektir.
6 1

Yönetmen: Zübeyr Şaşmaz
Oyuncular: Mete Horozoğlu, Hazar Ergüçlü, Didem Balçın

Sena başarılı bir tıp fakültesi öğrencisiyken, sol örgüt mensubu abisinin ani ölümüyle sarsılır. Örgüte katılan Sena kendisini biranda ağabeyinin davası içinde ve onun yarım kalmış işlerini tamamlarken bulur. Artık protesto için ölüm orucuna yatan eylemciler arasındadır. Burcu ise yaşadığı aşk acısı sonrasında, dağılan psikolojisini yemekle ve alkolle düzeltmeye çalışır. Bir yandan da gördüğü kortizon tedavisinin yan etkisi olarak sürekli kilo alır. Gittikçe çirkinleştiğini hisseder ve bu sefer de kilo verememenin çaresizliğine düşer; yeni yollar arar.
6 2

Yönetmen: John Kafka, Yoon-suk Choi
Oyuncular: Jane Lynch, Rob Schneider, Tara Strong

Ernie evde anne ve babasının baskısından çok sıkılmış bir çocuktur ve bir o kadar da yaramazdır; üstelik kız kardeşi onu sürekli şikayet etmektedir. Bir gün en yakın dostu Max ile beraber Dinozor Müzesi’ne giderler ve fosil sergi alanında başlarını belaya sokarlar. Güvenlik görevlilerine yakalanırlar ve Ernie oda hapsini boylar. Max'in evine kaçmayı başarır ama iki kafadar daha büyük bir belaya bulaşırlar zira hiç çalışmayan yumurta şeklinde bir zaman makinesinin içine girerler ve makine birden çalışır! 65 milyon yıl öncesine giden kafadarlar kendilerini dinozor yumurtalarıyla dolu bir yerde bulurlar! En yırtıcı olarak bilinen T-Rex dişisiyle karşı karşıya gelirler. Ama vahşi dinozor onları yemez anneleri gibi sahiplenir! Gerçek yumurtalar çatlayıncaya kadar, geri dönmenin bir yolunu bulmaları gerekmektedir.
6 3

Yönetmen: Robert Zemeckis
Oyuncular: Denzel Washington, John Goodman, Don Cheadle


Başarılı bir pilot Whip, düşmekte olan bir uçağı bütün pilotluk yeteneklerini kullanarak çok sıra dışı bir biçimde, en az hasarla yere indirmeyi başarır; mürettebatla birlikte uçaktaki pek çok insanın da hayatı kurtulur. Whip hastanede gözünü bir kahraman olarak açar ama kaza soruşturmasında hiç beklemediği bir ithamla karşılaşır. Raporlar kaptan pilotun uçuşa alkol alarak çıktığını göstermektedir. Bir yandan kurtardığı hayatlar, hiç kimsenin o uçağı kendisi gibi indiremeyeceğini söylerken bir yandan da hakkında açılan mahkeme ile uğraşmak durumundadır.
6 4