Ünlülerin en güzel seyahat kombinleri!

Candice Swanepoel, Kendall Jenner ve Emma Stone gibi ünlülerin seyahat stillerini inceledik! İşte ünlülerin şık seyahat stilleri...


Magazin dünyasının ünlü isimlerini sürekli seyahat halinde görüyoruz. Kocaman siyah gözlükler eşliğinde atılan hızlı adımlar çoğu zaman sıcak gülümseyişlerle kombinleniyor.

Kocaman valizlerini sürüklerken şıklıklarından ödün vermeyen isimler bu kez bizlere seyahat stilleriyle konuk oldu!

İşte Kendall Jenner'dan Candice Swanepoel'a kadar sizler için seçtiğimiz 10 şık ünlü stili!



12 1

Victoria's Secret'ın en seksi mankeni Candice Swanepoel, nereye giderse gitsin mütemadiyen muhteşem.

Ünlü modelin en şirin seyahat kombini yüksek belli jean, çizgili tişört ve bilekte biten kahverengi botları… Kombine eğlenceli hava katan detay ise elbette kocaman sarı kulaklıklar.


Candice'in seçimi yüksek belli pantolonlar genellikle crop top bluzlarla kombinlenirken normal uzunluktaki gömlek ve bluzlar pantolonların içine sokularak kombinleniyor...
12 2

Genellikle koyu renkler giymeyi tercih eden Kendall Jenner, bu kez de bizi yanıltmadı ve monochrome stilde bir kombinle karşımıza çıktı.

Füme fötr şapka, kolsuz croptop bluz, yüksek belli siyah skinny jean ve bele bağlanan siyah-gri ekoseli gömlek yine siyah botlarla tamamlanmış.

Geometrik desenler, grafik baskılar kontrast renk bloklarıyla daha çok siyah ve beyazın öncülüğünde yaratılan stiller monochrome olarak adlandırılıyor.
12 3

Şalvar stili pantolonu, rock-chic stiliyle buluşturan Jessica Alba her zamanki gibi çok şık.

Ekoseli gömlekler 2014 sonbahar-kış sezonunun en popüler parçalarından biri. Ekoseli gömleğinizle trend stiller yaratmak istiyorsanız, gömleğinizi yüksek belli şort ya da pantolonunuzun beline bağlayabilirsiniz!
12 4