Ünlülerin en iyi Crop Top kombinleri!

90'lı yıllardan günümüze uyarlanan en güzel trend: Crop Top! Peki göbeği açıkta bırakan bu tasarımları nasıl giyeceğiz? İşte ünlü isimlerden en iyi örnekler...


90’lı yıllardan günümüze uzanan bir tred : Crop Top ! Göbeği açıkta bırakan bu tasarımlar Spice Girls ve Gwen Stefani gibi bir çok ünlü yıldızın tercihiydi.

Bu sezon moda dünyasının 90’lı yıllara geri dönüşünü görüyoruz ve o yıllardan günümüze adapte edilen crop top bu sezonun favori trendi! Giymesi büyük cesaret isteyen bu bluzları en iyi taşıyan ve en doğru kombinleyen ünlüleri sizin için araştırdık!
8 1
Nicole Richie pembe yüksek belli pliseli etek ve crop top takımıyla harika bir kombin tasarlamış. Crop top bluz modelleriyle en çok yakışan alt parçalarından olan yüksek belli eteklerin kombinine bayılıoruz. Nicole Richie takım etek- bluzu ve gösterişli zincir kolyesi ve harika siyah ayakkabılarıyla muhteşem görünüyor.
8 2

Olivia Wilde seksi deri crop top bluzuyla feminen bir görüntü sergiliyor. Crop top bluzuyla kombinlediği dama desenli kırmızı kalem eteği harika bir uyum içinde.

Zarif clutch çantası ve platformlu bilekten bağlı sandaletleriyle Olivia Wilde oldukça zarif görünüyor.
8 3

Selena Gomez, Dolce&Gabbana bu etek-bluz takımıyla büyüleyici görünüyor.

Güzel şarkıcı bu kıyafetiyle 2012 Kids Choice Awards ödül töreninde en iyi giyinen ünlüler listesindeydi.
8 4