Ünlülerin sevdiği kısa saç modelleri

2015-2016 saç modasında öne çıkan kısa saçların ünlüler tarafından en çok sevilenlerine bir göz atın...


Bu yıl fazlasıyla kısa saç modeli görmüş olabilirsiniz fakat kitleleri peşinde koşturan en güzel ünlü yıldızların tercih ettiği modellere hiç göz attınız mı?

Bahar ve yaz sezonlarını, özellikle pratikliğiyle cezbedici kısa saçları tercih etmek için en doğru zaman olduğunu düşünüyoruz. Saçlarınızı kestirmek istedğiniz halde henüz beğeninize göre bir model bulamadıysanız, bir de ünlülerin sevdiği kısa saç modellerine göz atın.
16 1

Eğer yaşına rağmen inanılmaz genç ve güzel görünen Charlize Theron gibi bir görünüme sahip olmak istiyorsanız, siz de kısa ve kıvırcık bir saç modelini kendinizde deneyebilirsiniz.

Özellikle şık davetlerde kısa kestirdiğiniz saçlarınızı kıvırcık yapmanız güzel bir tercih olabilir. Ayrıca Theron gibi bir elbise giyerseniz ve kırmızı rujunuzu da eksik etmezseniz eminiz gecenin en zarif ve çarpıcı kadını siz olursunuz.
16 2

Uluslararası süper model Karlie Kloss’un hafif dalgalı kısa saçları ona gerçekten çok yakıştı.

Ünlü model kendini daha güzel gösterebilecek şeikilde yandan ayırdığı saçlarını çok sevdi. Siz de doğal görünümlü bu harika saçı denemeye ne dersiniz?
16 3

Julia Garner’ın kısa afro saçları sizce de harika görünmüyor mu?

Bu az görülür harika dalgalar inanılmaz derecede şık ve göz alıcı. Saçlarını çok seven Julia, saçlarına hacim vermeyi ihmal etmemiş.

Muhteşem mavi gözleriyle iyi bir uyum yakalayan saç rengi sayesinde Garner gerçekten porselen bebek gibi görünüyor.
16 4