Ünlülerin yatak odası tavsiyeleri!

Bugüne kadar seks tavsiyelerini hep uzmanlardan aldık, şimdi sıra ekranda seksapelleriyle göz dolduran güzel yıldızların seks tavsiyelerinde!


Kim Cattrall, Eva Mendes, Cherly Cole ve daha birçok seksi ünlünün yatak odasındaki sırlarını biliyor musunuz?

Hepimizin ekranlarda ve beyaz perdede güzelliklerine imrenerek izlediği ünlüler, yatak odalarındaki sırlarını ve kendilerini keşfediş öykülerini paylaştılar.

Bu kez uzmanlardan seks tavsiyesi almak yerine gördüğümüz en seksi kadınların seks tavsiyelerine bakıyoruz!
8 1

Efsanevi dizi Sex and The City'nin seksi kadını Samantha Jones'u canlandıran Kim Cattrall'ın seks tüyosu seksin süresiyle ilgili.

Cattrall seksin olabildiğince uzun sürmesi gerektiğini söylüyor. Bir dönem seks bağımlılığıyla mücadele eden Kim Cattrall'ın seks tavsiyesi ise partnerinize dokunarak ne kadar mutlu olduğunuzu ona hissettirmeniz.

"Mükemmel bir partnere mutluluğunuzu göstermenin en iyi yolu onun dokunuşlarına karşılık vermek. Bu bir kadının beraber olduğu erkeğe verebileceği en güzel hediye olduğu gibi, kendisini de özgürleştiren bir deneyim."
8 2

Eva Mendes seyahat etmenin kendisini daha seksi hissettirdiğini söylüyor. "50 eyalette de seks yaptım. Bunların çoğu daha gençken yaptığım seyahatler sırasında oldu. Belki de temiz hava yüzündendir." itirafında bulunuyor.

Belki de Eva Mendes'in yolundan gidip deniz, kum ve güneşin faydalarından yararlanmalısınız! Sadece tatilde olmak düşüncesi bile yeterince seksi değil mi?
8 3

Cherly Cole bize yoga nefes egzersizlerimizi yatakta da hatırlatıyor ve birçok erkeğin çığlıklar atan bir kadın yerine heycanlı bir şekilde nefes alan kadınları tercih ettiğini söylüyor.

Kendinizi erotik filmlerden fırlamış gibi göstermek istemiyorsanız çok içinizden gelmedikçe çığlıklar atmamak daha iyi bir davranış olabilir.
8 4