Ünlülerin yeni cilt bakım sırrı: Sirke!

Megan Fox ve Miranda Kerr'in cilt güzelliklerinin sırrı belli oldu! Güzel yıldızlar cilt güzellikleri ve sağlığı için sirke içiyor!

Ünlülerin yeni cilt bakım sırrı: Sirke!

Cilt güzelliğiniz için sirke içer misiniz? Üstelik bu muhteşem sirke yalnızca cildinizi güzelleştirmekle kalmıyor, kilo vermenize de yardımcı oluyor!

Birçok ünlü isim sağlıkları ve cilt güzellikleri için sirke içmeyi tercih ediyor.

Tatlıya olan düşkünlüğü nedeniyle bu kürü uyguladığını söyleyen Megan Fox, elma sirkesiyle suyu karıştırıp içiyor. Bunun sistemini temizlediğini söyleyen güzel aktrise sağlıklı beslenme konusunda çılgınlığıyla tanınan Miranda Kerr eşlik ediyor.

Miranda Kerr elma sirkesini genellikle salatasının üzerinde tükettiğini belirtiyor.

Gwyneth Paltrow ve Madonna da, güzelliklerini korumak için  mayalı içecekleri kullanmayı tercih eden ünlüler arasında.

Beslenme uzmanları sirkenin sağlık açısından oldukça faydalı olduğunu söylüyor. Eğer siz de cilt güzelliğiniz ve sağlığınız için ünlülerin içtiği sirkeden içmek isterseniz, gül yaprağı ve elma sirkesiyle evinizde kolayca yapabilirsiniz!

Londra'da açılan ve menüsüne sirke bölümü ekleyen Raw Duck adlı restoranın sahibi Rory McCoy, bu sirkeli karışımların temizleyici özellikte olduğunu ve sindirim sistemine yardım ettiğini belirtiyor.

Rory Mcroy MailOnline gazetesine,"Probiotiklerdenbahsedince aklımıza hemen büyük tesislerde üretilen yoğurtlar geliyor, fakat bizim kullandıklarımız gerçek. İnsanlar bunlar hakkında bilgi sahibi olmalı. Ben sağlığım için her gün düzenli olarak sirke içmeye ya da maya tüketmeye çalışıyorum." açıklamasını yapıyor.

The Nutri Centre'ın ünlü beslenme uzmanlarından Katy Mason, fermentasyon sürecinde şekerin bakteriler ve  mayalar tarafından bozularak alkole dönüştürüldüğünü söylüyor. Bu fermentasyon sürecini biraz daha uzattığınızda ise elde ettiğiniz şey sirke oluyor. Birçok sebze ve meyveden sirkke üretebilirsiniz.

Sirke uzun yıllar boyunca  birçok farklı amaçla kullanılmış. Temizlikten sağlığa kadar geniş bir yelpazede insanlara yardım eden sirke,  vücudun asit dengesini koruyor, sindirim sistemine ve kilo vermeye yardım ediyor.
 

Yorumlar