Ünlülerle özdeşleşmiş saç modelleri!

Şu sıralar kadınların kendi aralarında "Saçlarımı Blake Lively gibi yaptıracağım" dediğini sıkça duyuyoruz. Sizler için ünlülerle özdeşleşen saç modellerini araştırdık!


Saç modellerimizi sürekli yenilesek de her zaman belleğimizde yer edinen ve ünlü isimlerle özdeşleşen stiller var.

Ünlülerle özdeşleşen saç stilleri ve saç modelleri kendi saçlarımızı şekillendirmede bize yardımcı olabiliyor.

Moda endüstrisinin zamanda geriye giden trendleri gibi saç trendlerinde de geri dönüşler yaşayabiliyoruz.

İşte aralarında bizleri eski tarihlere döndürmeye değecek muhteşem modellerinde bulunduğu saçlar ve onlarla özdeşleşen ünlüler!
9 1

70'li yıllardan günümüze uzanan birçok saç modeli var ama Farah Fawcett'in önüne hiç biri geçemiyor!

Efsanevi dizi "Charlie'nin Melekleri'nin" yıldızı Fawcett, 70'li yılların disko ihtişamını dışa doğru fönlenmiş hacimli saçlarıyla yansıtıyor.
9 2

Genç yaşta kaybettiğimiz şarkıcı Amy Winehouse, kısa sürede hem müzik hem de moda endüstrisini etkisi altına aldı.

Amy Winehouse'un sesini duymamızla birlikte saçlarımızı krepeyle kabartmamız ve gözümüze kalın simsiyah eyeliner çekmemiz bir oldu.

Kabarık saçlara eşlik eden şık fularlar bu saç stiline şıklık katıyor. 60'lı yılların seksi saçlarını Brigitte Bardot'dan ödünç alan Amy Winehouse'un saç modeli hala oldukça popüler.
9 3

Friends dizisiyle ünlenen Jennifer Aniston'ın saç tasarımcısı Chris McMillan tarafından yaratılan saç stili dizinin ilk yıllarında neredeyse tüm kadınları etkisi altına almıştı.

Kısa ve katlı bu küt kesim zamanla yerini omuz hizasında uzunluğa bıraktı. Jennifer Aniston'ın saçları her zaman çok güzel ve bakımlı. Ünlü oyuncunun saçlarının sırrı ise ne olursa olsun yüz çevresindeki katlı kesimden vazgeçmemesi.
9 4