Urban Decay'in en güzel makyaj malzemeleri!

Yıllardır beklenen Urban Decay, Sephora ile Türkiye'de!


Beklenen an geldi! Make up junkie’lerin (makyaj bağımlılarının) heyecanla takip ettiği ve kullanmaktan mutluluk duyduğu dünyaca ünlü marka Urban Decay, Sephora ile artık Türkiye’de!

Amerika, Kanada, İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Singapur ve daha birçok ülkede güzellik mağazalarının mor raflarını süsleyen Urban Decay, çarpıcı ürünleri ile kendi fanlarını yaratmaya Sephora mağazalarında devam ediyor.

Sadece Sephora mağazalarında bulabileceğiniz Urban Decay Anneler Günü öncesinde mağazalardaki yerini alarak, tarz sahibi ve güzelliğine düşkün annelere harika bir hediye alternatifi de sunuyor.

İşte Urban Decay'den ürünler...
7 1

NAKED 3


Urban Decay’in en çok satan far paleti Naked, bir devrim yarattı! En açık ve ışıltılı pembeden, koyu ve sıcak siyaha kadar bu nude renkler Naked’a aşık olmanızı sağlayacak.

12 yeni rengin arasında favorileri seçmek zor; ama biz Buzz'ın (yani tüm renkler içinde en pembe olan) hayranların yeni favorisi olacağını tahmin ediyoruz. Urban Decay’in pigment infüzyonu sistemi ile geliştirilen göz farlarının her biri, yumuşak f-dokusu ve uzun süre kalıcı olma özelliğiyle kadınların vazgeçilmezi oluyor.

Fiyat: 169 TL

7 2

REVOLUTION LIPSTICK

Dudakların tüm nemini alan rujlardan bıktınız mı? Biz de bıktık!

Bu yüzden de, renkleri olduğu gibi inanılmaz şekilde veren, bağımlılık yaratacak asi ve lüks bir formül yarattık. Urban Decay, tam arzuladığınız gibi zengin pigmentlerle güçlendirilmiş kremsi dokudaki “Revolution Ruj”’u yarattı. Cesur renklerden oluşan bu ruj 20 renk seçeneğine sahip.

İçeriğineki Maxi-Lip™ dudakları daha büyük ve dolgun gösteriyorken, Pigment Infusion System™ sayesinde üstün renk dağılımını ve kalıcılığı sağlıyor. Besleyici jojoba yağı, avakado yağı, kakao yağı ve shea yağı karışımı ile ise dudaklarınız hep nemli ve yumuşacık!

Fiyat: 65 TL
7 3

24/7 GLIDE-ON PENCIL

Bu kalıcı ve suya dayanıklı göz kalemi tam bir efsanevi güzellik ürünü…

Bu ödüllü göz kaleminin 40 tane alışkanlık yaratan rengi var: Çılgın-capcanlı parlak, ışıldayan metalik, her makyaja uygun nude’lar ve koyu dumanlı tonlar.

Jojoba yağı ve E vitamini içeren formülüyle kolayca sürülür. Kremsi dokusu sayesinde istenilen şekilde dağıtılabilir, suya dayanıklı ve akmayan bir makyaj bitişi sağlar. Daha ne isteriz ki?

Fiyat:59 TL
7 4