Üşengeç Kadınlar İçin Güzellik Rehberi!

Cilt bakımı, makyaj ve saç yapımında işinizi kolaylaştıracak ürün ve tavsiyeleri listeledik.


Her kadın ışıldayan bir cilde, güzel saçlara sahip olmak ister. Elbette, saatler harcadıktan sonra bu kusursuz görünüme ulaşabilirsiniz. Peki ama kimin bu kadar sabrı ve zamanı var?

Birçok kadın özellikle zaman kaybı açısından dertli. Bu yüzden, sürekli olarak daha uğraşsız yöntemleri bulma peşindeyiz. Biz de, en az çabayla, en verimli sonucu almamızı sağlayan uzman önerilerini bir araya getirmeye çalıştık. Gelin bu önerilere birlikte göz atalım…

10 1

Cildimizi temizlediğimiz materyalin dokusu çok önemli. Hem cildin zarar görmemesi hem de derinlemesine temizlenmesi gerekiyor. Bu iki özelliği bir arada barındıran cilt temizleyici ürünü olarak uzmanlar son zamanlarda en çok konjak süngerini öneriyor.

Konjac bitkisinin lifleri özel işlemlerden geçirilerek özel bir sünger haline getirilerek cilt temizliği ve bakımında kullanılıyor. Konjac süngeri başlangıçta hassas bebek cildinin temizliği için yaratılmıştır. Daha sonra cilt bakımındaki etkisi fark edilerek kozmetik sektöründe de kullanılmaya başlanmış.
10 2

Makyaj temizleme mendilleri üşengeç kadınların en sevdiği ürünlerden biri diye düşünüyoruz. Bu mendiller gerçekten de çok kullanışlı ancak, Dermatolog Peter Lio, bir konuda uyarıyor: "Bu bendillerin çoğu yüksek derecede koruyucu içeriyor ve bu koruyucular ciltte kuruluk ve iritasyona neden olabiliyor"

Bunun için yapmanız gereken, mendili kullandıktan sonra hızlıca yüzünüzü durulamak ve nemlendirici kullanmak.
10 3

Göz altı şişkinlikleri için ayrı ayrı birçok ürün kullanarak hem vaktinizi hem paranızı harcamadan önce buna sebep olan yanlış alışkanlıklardan kurtulmaya bakın. Bunun başlıca iki sorumlusu, yetersiz uyku ve yanlış uyku pozusyonu ile fazla tuzlu beslenme…

Uyurken çift yastık kullanmaya özen gösterin. Başınızı yükseltmek göz altı şişliklerini engellemek için iyi bir yöntem.

Tuz tüketimini en aza indirmeye çalışın. Nane, kekik, soğan, sarımsak yemeklere tuz olmadan lezzet verir. Etleri sarımsak, sirke, limon suyu ile terbiye edin.

Soğuk çilek dilimleriyle göz altı şişkinlikerinizi azaltabilirsiniz. Çilekte bulunan alfa hidroksi, cildinizi yumuşatır, gençleştirir ve pırıl pırıl yapar.
10 4