Utandıran güzellik problemleri!

Vücudunuzda çıkan sivilceler, siğiller, yüzünüzdeki tüyler... Bunları fondöteniniz kapatamıyor mu? İşte etrafa söylemeye utandığımız güzellik sorunları ve çözüm önerileri...


Kadınların aklında her zaman çözmemiz gereken bir güzelik sorunu mutlaka var. Çoğu zaman aklımızı kurcalayan sorunlar, başkasına anlatmaya utandığımız problemlerden başka birşey değil.

Herkes kaşlarını almadığı zaman tek kaş olmasından, cildinin çok hassas olduğundan, çillerinden bahsederken, siz daha garip bir şeyle boğuşuyor olabailirsiniz.

Endişelenmeyin, çözümü olmayan hiç bir güzellik sorunu yok! İşte en şikayet edilen 7 yüz kızartıcı güzellik problemi….
9 1

Uçuklar gerçekten utandırıcı olabilir. En kritik buluşma günlerinde dudağımızda beliren uçuklar en büyük düşmanımız. Çirkin yara kabuğu görünümü ve size verdiği rahatsızlık duygusuyla tüm keyfinizi kaçırır.

Eğer düzenli olarak uçuk çıkarıyorsanız bir doktora görünmenizde yarar var. Uçuk kremleri ve antibiyotik haplar size yardımcı olacağı gibi uçuk çıkardığınız bölgede kaşınma ve şişme belirtileri hissettiğiniz anda o bölgeye buz kompresi yapmanız uçuğun çıkmasını engelleyecek.

Eğer uçuğunuzla dışarı çıkmaktan utanıyorsanız cildinizi temizleyip ilaçlarınızı uyguladıktan sonra uçuğunuzun üzerini makyajla kapatabilirsiniz.
9 2

Herkes mutlaka kepek problemini bir dönem yaşamış olsa da, bu durum sorununuzu daha az utandırıcı yapmaz. Omzunuza dökülen minik beyaz şeyler aslında çözümü çok kolay bir sağlık sorunu.

Asıl adı seboreik dermatit olan kepek , bir iltihaplanma problemi. Bunu çözmek için çinko içeren saç bakım ürünleri kullanabilir ve kısa sürede bu problemden kurtulabilirsiniz.
9 3

Yüzünüzdeki tüyleri düzenli olarak kontrol etmeniz çok önemli. Bu listedeki belki de en utandırıcı güzellik problemi yüzümüzün çeşitli bölgelerinde tek tük de olsa gözümüze çarpan tüyler. Burun delikleri, bıyık bölgesi ve çenenizdeki tüylere her güb dikkat etmelisiniz.

Burun deliklerinizi bir cımbız ya da tüy temizleyici aletler yardımıyla düzenli olarak temizlerseniz bu sorununuz ortadan kalkacak.

Yüzünüzde görülen diğer tüylenmeler için babaanne yöntemlerinden ve kulaktan dolma merhem tariflerinden uzak durmanızı tavsiye ederiz. Bu problemi kendiniz çözmek yerine bir cilt doktorundan randevu almalısınız.
9 4