Ütüleme epilasyon nedir, nasıl yapılır?

.....



Güzelliğinizi de teknolojiye emanet edin!

Son dönemde yükselen epilasyon trendi ütüleme yöntemi, lazere göre daha acısız ve hızlı bir sonuç veriyor. Bu yöntemin ayrıntılarını haberimizden öğrenin.
8 1

Ütüleme epilasyonu nedir?


Lazer epilasyon yöntemleri arasında yerini alan ve en önemli özelliği ağrısız ve acısız bir epilasyon imkanı sunan bu yönetimi daha yakından tanıyalım.

Oldukça kullanışlı olan ütüleme lazer epilasyon teknolojisi ile birlikte epilasyondan çok çok iyi sonuçlar alınmaya başlanmış ve lazer epilasyon yaptıranlarında hayli memnun kaldıkları bir yöntem olmuştur. Ütüleme epilasyon uygulaması ağrısız, yanıksız bir teknik olarak dikkat çekiyor.
8 2


Diğer Lazer epilasyon cihazlarına oranla sıfır acılı olan bu sistemi estetik ve plastik cerrahide önemli başarılara imza atan Op. Dr. Bülent Cihantimur meraklıları ve düşünenler için tüm detaylarıyla anlatıyor.
8 3

Soprano ütüleme epilasyon yöntemi ağrısız, acısız bir yöntem mi?


Kadınlar tarafından şıkça kullanılmaya başlanan bu epilasyonda kesinlikle ağrı ve acı duyulmuyor. Tıpkı cildinize sıcak taş masajı yapar gibi, konforlu, oldukça hızlı ve kısa süreli seanslar ile gerçekleştiriliyor.
8 4