Uygulaması kolay seks tüyoları!

Ünlü psikolog ve seks terapistlerinden uygulaması kolay seks tavsiyeleriyle seks hayatınızı eski günlerine döndürün!


Seks hayatınızı eski günlerine geri döndürmek için aklınızın almayacağı, sıradışı şeyler denemeniz gerektiğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz!

Seks hayatınızı gerçekten değiştirecek ve sizi partnerinizle yakınlaştıracak olan seks tavsiyeleri düşündüğünüzden oldukça farklı. Sıradan, küçük değişikliklerden ibaret olan bu tavsiyeler yatak odasında işleri yoluna koymanıza yardımcı olabilir.

İşte seks ve ilişki uzmanlarından sizler için öğrendiğimiz basit, etkili ve oldukça sıradan seks tüyoları!
7 1

Kayganlaştırıcı jeller, seks hayatını güzelleştirmek isteyen kadınların mutlaka kullanması gereken bir şey. Seks sırasında hissettiğiniz rahatsızlık veren ağrı ve acıları kayganlaştırıcı kullanarak çözebilirsiniz.

Seks ve İlişki Uzmanı Dr. Levine, bazı kadınların utanç duydukları için kayganlaştırıcı jellerden uzak durduğunu söylüyor. Kadınlar eğer kayganlaştırıcı jel kullanırlarsa kendi vücutlarında bir kusur olduğunu belli edeceklerini düşünüyorlar.

Oysaki seks sırasında kayganlaştırıcı kullanmanın utanılacak bir tarafı asla yok. Tam aksine kayganlaştırıcıyla bir kez seks yaptıktan sonra her zaman kullanmak isteyeceksiniz.
7 2

Selüleitiniz mi var? Yoksa yeni doğum yaptınız ve fazla kilolarınızdan kurtulamadınız mı? Sekste mükemmellik aramanıza gerek yok. Dr. Scott Haltzman, vücudunuzla ilgili kaygılarınızı görmezden gelmeyi başarabilirseniz, seksten daha fazla keyif alabilirsiniz.

Birçok kadın seksi yıldızlarla kendini kıyaslıyor ve partnerleri için tahrik edici olmadığını düşünüyor.

Bu düşünce kesinlikle doğru değil. Eğer partnerinize çekici görünmeseydiniz sizinle birlikte olmazdı. Seks sırasında göbeğinizi saklamak için nasıl duracağınızı düşünmek yerine partnerinizin ritmine ayak uydurun ve seksin zevkine varın.
7 3

Seks sırasında iç sesinizi bastırın.

Hiç kendinizi yatak odasında aklınızdan geçen negatif şeylere yoğunlaşırken buldunuz mu?

Negatif düşünceleriniz kendinizle, partnerinizle ya da başka bir konuyla ilgili olabilir yapmanız gereken şey bu düşünceleri hızlıca zihninizden uzaklaştırmak!

Aklınızdaki kötü düşünceler kadar hiçbir şey seks hayatınızı daha kötü etkileyemez. Seks sırasında aklınıza kötü düşünceler gelmemesi için tamamen rahatlamış ve kendinizi o ana kaptırmış olmalısınız. Seks sırasında çiftler oldukça savunmasız hareket ederler ve bu sırada aklınızdan geçen kötü eleştirileri yükseks sesle söylemek parnerinizi derinden yaralayabilir. Eğer aklınıza takılan ve sizi üzen bir şey varsa bunu seksten önce ya da sonra konuşabilirsiniz.
7 4