Uzak durmanız gereken 7 trend!

Bir süper model gibi görünmediğiniz sürece uzak durmanız gereken trendler!


Hepimizin bildiği bir gerçek var ki, o da bir modelin fiziğine sahip olmadıkça bazı kıyafetlerden sonsuza kadar uzak durmak zorunda olduğumuz!

Her vücuda uygun olmayan ilginç trendlerin ardı arkası kesilmiyor. Bu trendlerin bazıları tam ortadan kaybolacakken bir şekilde sokak modasına geri dönüyor.

Sizler için süper modeller gibi bir fiziğe sahip olmadığınız sürece uzak durmanız gereken trend parçaların bir listesini hazırladık.

İşte giyildiğinde herkesde hoş durmayan kıyafetler...
9 1


Cancun'da margarita içiyor ya da İzlanda'da seyahat ediyor olabilirsiniz ama panço giymenin pek iyi bir fikir olmadığını kabul etmelisiniz!

Pançolar vücudun üst kısmını olduğundan daha geniş gösterdiği için çoğu kadında hoş bir görüntü sergilemiyor. Uzun boylu ve ince bir fiziğiniz varsa elbette harika olacaktır...
9 2

Düşük ağlı pantolonlar birçok kadının moda kurbanı olmasına sebep oldu.


Üst kısmı bol, düşük ağlı pantolonların en kötü versiyonu bacak kısımları skinny biçimli olanlar.

Kalçalarınız bol kumaşlarınarasında ilginç bir hal alırken ince bacaklarınız garip bir görünüme bürünücektir.

Bu düşük ağlı pantolonlar trend parçalar listesinin ilk basamaklarında yer alsa da güzel bir görünüm sergilemek oldukça zor.

Eğer bu pantolonları tercih edecekseniz bacak kısmı yapışık olmayan modelleri tercih edin.
9 3

Örgü bolerolar kollarınızı olduğundan daha kalın gösterir ve göğüs kısmınızda garip bir proporsiyon oluşturur.

Aynı şekilde göğüs kısmından bağlanan bolero modelleri de vücudunuzda hoş olmayan görünüme sebep olabilir. Seçtiğiniz parçanın modeline dikkat ettiğiniz gibi renk seçimi de oldukça önemli.
9 4