Uzun ilişkiler için 6 süper seks stratejisi!

Eşiniz ya da sevgilinizle çok uzun zamandır birliktesiniz. Onu çok sevmenize rağmen partnerinize karşı cinsel bir çekim hissetmiyor musunuz? İşte uzun süreli ilişkileri kurtaran 6 strateji!


Uzun süreli ilişkilerin sıklıkla karşılaştığı durumlardan biri partnerinize karşı sevginiz arttıkça ona karşı hissettiğiniz cinsel çekimin azalması.

Bir zamanlar yalnızca sevgilinizle seks yapabilme ihtimalinizin bile sizi saatlerce hangi sütyeni giymeniz gerektiğini düşünmeye itebiliyorken şimdi yalnnızca yemek yapıyor, iş maillerine bakıyor ve yıllardır birlikte uyuduğunuz insanın uyurken çıkardığı hışırtıları dinliyorsunuz.

Partnerinize karşı duyduğunuz aşk ve bağlılık her geçen gün artarken cinsel isteğiniz köreldiğinde yapılacak en akıllıca şey nedir biliyor musunuz?

İşte sizin için hazırladığımız 6 tavsiye!
9 1

Partnerinizi kendi haline bırakın ve davranışlarını gözlemleyin. Bizler birlikte olduğumuz kişilerden korunma ve mahremiyet bekleriz. Fakat bu iki önemli unsur, aynı zamanda çiftlerin arasındaki cinsel çekimin en azılı iki düşmanı.

Güven ve mahremiyete ihtiyacımız olduğu gibi bir ilişkide gizem ve yenilik de çok büyük önem taşıyor.

Partnerinizi gözlemleyin ve eskisine göre farklı bir davranışını keşfedin. Artık hangi konulara merak duyuyor ve tutkuyla bağlandığı bir işi veya hobisi var mı? Bunları farketmek ona karşı bakış açınızı kesinlikle değiştirecek!
9 2

Sizi tahrik eden şey hakkında partnerinize mutlaka dürüst olun. Kocaman öpücükler ya da güzel bir masaj sizin için çok heyecan verici değilse belki de yatak odasındaki sıkıntınız bu konudaki çekingenliğinizden kaynaklanıyor olabilir.

Yatak odasında söylemekten çekindiğiniz, tabu olarak gördüğünüz bir şeyi deneyimlemek istiyor ve bunu partnerinize söylemiyorsanız, ilişkinizdeki seks eksikliğinin nedeni bu olabilir.

Seksteki istekleriniz bencilce olsa bile bunu istemekten asla çekinmeyin. Arzularımız her zaman bencilce olmuştur ve bu çok normal bir durum. Sekste bizi tahrik eden şeyler, gün içinde canımızı sıkan ya da çok sıradan bir şey bile olabilir. İstemekten ve denemekten kaçınmayın.
9 3

Kendinizi sekste geri çektiğiniz noktaları bulun. Sekste sizi tahrik eden şeyleri sıfırlamak oldukça güç fakat aynı zamanda bu sizi neyin seksten soğuttuğunu farketmeniz için önemli.

Bunu yaptığınızda seks isteğinizi körelten nedenlerin çoğunun partnerinizle ilgili olmadığını göreceksinzi.

Bu adımda kendi arzularınızı engelleyip engellemediğinizi sorgulayın. Bu arzularınıza ne zaman kilit vurdunuz? Vücudunuzu sevmemeye başladığınızda mı kendinizi geri çektiniz yoksa kendinizi yaşlı ve yorgun mu hissediyorsunuz?
9 4