Orgazmın ömrünü uzatan taktikler

...



Eşinizle cinsel sorunlar yüzünden tartışmaya başlamadan önce kendinize yardım edin. Seks bir tabu değil, hayatınızı güzelleştiren bir ihtiyaçtır. Bu yüzden yaşamanız gereken zevkten vazgeçmemelisiniz.

Orgazmı kolaylaştıran taktikleri hatırlıyorsanız, eşinizle birlikte yaşadığınız zevkin süresini uzatacak teknikler hakkında konuşalım.
7 1


G noktasını bulmak için en kolay pozisyon eşinizin arkanızda olduğu zamandır. Derin ve sert şekilde hareket etmesini isteyin. Öne-arkaya doğru değil, hafif eğimli olarak yukarı-aşağı bir sürtünme orgazm için mükemmeldir.
7 2


Kegel egzersizleri orgazmı kolaylaştıran taktiklerin başında geliyor. Orgazmın yaklaştığını hissettiğinizde idrarınızı da tutmaya yarayan kasları sıkın. 10 saniye bekleyin ve bırakın. Yeniden kasmayı deneyin. Yarattığınız pürüzlü his daha güçlü bir hisse sebep olacak ve yaşadığınız zevki uzatacak.
7 3


Birleşme anında eşinizin size dokunmasına izin verin, daha doğrusu bunu isteyin. Kontrol erkeği tahrik eder, size dokunuyor olmak ona kendisini daha güçlü hissettirecektir. Bu da size yaşatmak istediği zevkin dozunu arttıracaktır. Klitoris bu konudaki kilit nokta...
7 4