Vanessa Axente güzellik adına ne yapıyor?

Süpermodelin güzellik uygulamalarına bir göz atalım!


Ünlülerin güzellik sırlarından sık sık bahsediyoruz ama konu süpermodeller olunca bu fırsat her zaman elimize geçmiyor.

Şu sıralar yükselişte olan, Calvin Klein'ın yeni reklam yüzü Vanessa Axente, tanıtımını yaptığı parfüm 'Endless Euphoria' yı " taze, genç ve romantik" olarak yorumlarken, uyguladığı güzellik rutinleri hakkında da ipuçları verdi.
8 1

Vanessa öyle sandığımız gibi 10 tane ürün birden kullanmıyor. Onun güzelliğinin en büyük sırrı soğuk suymuş. Sabah ve akşam günde iki kez soğuk suyla yüzünü yıkıyor ve gece yatmadan önce Chanel temizleme suyuyla yüzünü temizliyormuş.

Loréal, Garnier, Nivea gibi birçok markanın temizleme suyu bulunuyor. Temizleme suları tüm makyaj izlerini ve kiri temizliyor ve cildin güzelleşmesini sağlıyor.
8 2

Günlük hayatında cildine çok fazla makyaj ürünü uygulamaktan hoşlanmadığını söyleyen Axente, fondötenden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyor. Vazgeçemediği makyaj malzemesiyse maskara! Uzun yıllar Saint Laurent maskara kullanmış, şu sıralarki favorisiyse Chanel…

Maskaraların içeriği genelde değişmez fakat fırça çok şeyi değiştirir. Gür olan kirpiklerinizi netleştirmek için ilk fırçayı, daha dolgun göstermek için ikinciyi, dramatik bir etki için (takma kirpik de kullanıyorsanız) üçüncüyü, sadece renk vermek için dördüncü fırçayı tercih edebilirsiniz.
8 3

Vanessa makyajda mümkün olduğunca yalın olmayı tercih etse de bir istisnası var; gece çıktığı zamanlar… Gece çıktığında kırmızı ruj en sevdiği makyaj malzemesine dönüşüyor.

Dudaklarınızın daha ilgi çekici ve daha dolgun görünmesini istiyorsanız, kırmızı ruj sürdükten sonra sadece üst dudağınızın ortasına şeffaf renkte dudak parlatıcısı sürün. Dudaklarınızın ışıltıyla parlayacaktır.
8 4