16 Kasım burç yorumları!

Venüs yay burcuna geçiyor. Astrolog Demet Baltacı'dan günlük burç yorumları...


Başak burcunda ilerleyen Ay planlı ve programlı bir gün geçirip maksimum verim elde etmemizi kolaylaştırabilir. Tatil günü olmasına rağmen iş ve hizmet kavramları biraz daha ön planda olabilir.

Akrep burcunda ilerleyen Merkür, Oğlak burcundaki Plüton ahenkli açı yapacak. Zihnimiz daha kararlı ve programlı olabilir.

Başak burcundaki Ay, Merkür ve Plüton ile uyumlu görünümde olacak. Bugün dinlenmek ya da eğlenmek değil, faydalı ve somut değerler üretmek isteyebiliriz. Günlük yaşamımız ve evde birikmiş işlerle ilgilenebilir, eksikleri tamamlayabilir, detay gerektiren ince hesaplar, para, muhasebe, bütçe düzenlemeleri yapabiliriz.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)
Kişisel konforunuzu artıracağına inandığınız uygulamalara yönelebilirsiniz. Mekanlarınızdan kişisel görünümünüze kadar birçok değişikliğe gidebileceğiniz bugün içerisinde harcamalarınız da doğal olarak artabilir. Biraz daha tutumlu olmaya çalışmalısınız.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)
Çocuklarınızla ilgili kavramlar gündeminizde olabilir. Hamilelik ve doğumla ilgili gelişmeler olabileceği gibi çocuklarınızın eğitimi ile ilgili sevindirici durumlar meydana gelebilir. İyimser enerjiler yükseldiği için, mutluluğunuz artabilir.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)
Tüm boş vaktinizi, aile bireylerinize ayırabilirsiniz. Kendileriyle birlikte olmak ve ev ortamında hoş sohbetler yapmak size çok iyi gelecektir. Geçmişteki hoş anları tekrar ziyaret edebilirsiniz. Çocukluğunuza ait bir eşya ve eski fotoğraflar sizi duygulandırabilir.
14 4