Venüs'ün Balık burcuna geçişi burçları nasıl etkiliyor?

Venüs 27 Ocak-20 Şubat aralığında Balık burcunda ilerleyecek. Astrolog Demet Baltacı, hangi burcun, nasıl etkileneceğini anlattı.


KOÇ (21 Mart-20 Nisan)

Venüs Balık burcunda ilerlerken iş ve genel sağlığınız ile ilgili sorunlarınızı daha rahat çözebilirsiniz. Kişisel zevkler ve arzularınızda fantazi ve hayaller yoğunlaşabilir. Platonik ilişkiler, gizli hayranlar gündeme gelebilir.
13 1

BOĞA (21 Nisan-21 Mayıs)

Venüs Balık burcunda ilerlerken sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilişkileriniz artabilir; organizasyon ve toplantılara katılabilirsiniz. Gelecekle ilgili projelerinizde sizi destekleyecek kişilerle tanışabilir, özel klüp ve derneklerde yer alabilirsiniz.
13 2

İKİZLER (22 Mayıs–21 Haziran)

Venüs Balık burcunda ilerlerken iş ve kariyer yaşamınızda şartlarınız daha keyifli hale gelebilir ve küçük şanslarla karşılaşabilirsiniz. İş ortamınızda sosyal etkinlikler artarken, bayanlardan daha fazla destek alabilir, sanat, estetik, güzellik alanında çalışmalar yapabilirsiniz.
13 3

YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz)

Venüs Balık burcunda ilerlerken yurt dışı bağlantılı işleriniz, eğitim, hukuk ve seyahatler konusunda şanslarınız artabilir. Medya, yayıncılık, bilişim ile ilgili başarılı çalışmalar ortaya çıkabilir. Uzaklardaki arkadaş ve yakınlarınızla görüşebilirsiniz.
13 4