Victoria's Secret mankenlerinin saç bakım sırları

Onlar her şeyleriyle dikkat çekiyorlar, tabii saçlarıyla da! Peki sırlarını öğrenmeye ne dersiniz?


VS meleklerinin saçlarını şekillendiren stilist Orlando Pito'nun tüm kadınlara tavsiye ettiği 'melek sırları' var. Sönük saçlara veda etmek için geri sayım başlasın!
9 1

"Saçlar uzun olmalı, hacimli olmalı, dalgalı olmalı ve ışıldamalı. Biz kadınların, özellikle meleklerimizin kesinlikle oyuncak bebekler gibi görünmesini istemiyoruz. Doğal olmalılar. Böyle daha seksi, değil mi?"

Victoria's Secret'ın kızlarını kapak modellerinden, amigolardan ya da Playboy güzellerinden ayıran da bu. Onların kusursuzluğunun sırrı doğallıkları… Saçların doğal yapısını bozmamak da bu işin ilk kuralı sayılıyor.
9 2

"Hacimli saçlar için saç kremini sadece kulak memesi altı için kullanmayı da unutmayın. Krem saçlarınızı ağırlaştırır ve sönük görünmesine neden olur."
9 3

"Saç köpüğü adında çok yararlı bir kozmetik icat var, mutlaka kullanmalısınız. Duştan sonra saçlarınızın fazla suyunu havluyla aldıktan sonra hafif sertlilk derecesinde bir saç spreyini saç köklerinize sıkın. Sonra köpük, bol bol köpük…

Omuz hizasında ya da daha uzun saçlarınız varsa bir mandalina büyüklüğünde köpüğe ihtiyacınız olacak. Dalgalandırın, saçınızın ayrımını hazırlayın ve kurumasını bekleyin ya da kurutun. Çok ıslak saç, saç kurutma makinesiyle kurutulmamalı, bunu da unutmayın."
9 4