Victoria's Secret meleği olmaya aday 5 model!

Merakla beklenen Victoria's Secret şovunun yaklaşmasıyla birlikte VS Melekleri kadrosuna kimlerin katılacağı merak konusu oldu. İşte VS Meleği olmaya aday 5 ünlü model!


Bu ayın başında Kendall Jenner'ın bu yıl Victoria's Secret meleği olacağı dedikodusu yayıldı.

Victoria's Secret meleklerinden biri olmak, tüm modeller için önemli bir dönüm noktası. Gisele Bundchen ve Miranda Kerr gibi isimler Victoria's Secret melekleri arasına katıldıktan sonra kariyerlerinde yükselişe geçti.

Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Karlie Kloss, Doutzen Kroes, Lily Aldridge ve Lindsay Ellingson, Victoria's Secret melekler listesinde yer alıyor.

Bazı modelleri sık sık Victoria's Secret reklam kampanyalarında, Muhteşem defilenin podyumunda ve fotoğraf çekimlerinde görsek de aslında birer VS meleği değilller!

Peki melekler kadrosuna kim katılacak dersiniz? İşte VS Melekleri arasına katılmaya aday 5 süper model!
12 1

Toni Garrn

Asıl adı Antonia Garn olan model, 7 Temmuz 1992 yılında Almanya'da dünyaya geldi.

Garn, 2006 yılında Almanya'da düzenlenen 2006 Fifa Dünya Kupası sırasında keşfedildi.

2008 yılında Calvin Klein'la yaptığı reklam anlaşması Toni Garn'a moda endüstrisinin kapılarını açtı.
12 2

Toni Garn, 2011 yılından beri Victoria's Secret için modellik yapıyor ve 2012 yılında melekler kadrosuna katılacağına dair söylentiler çıkmıştı.

Şu sıralar Leonardo DiCaprio'yla birlikte olması da, güzel modelin meleklerin arasına katılma ihtimalini yükselten etkenlerden biri.
12 3

Elsa Hosk

Victoria's Secret meleklerinden biri olmaya aday isimler arasında yer alan Elsa Hosk Profesyonel bir basketbolcu.

7 Kasın 1988 yılında İsveç'te dünyaya gelen Hosk, lise öğrenimini tamamladıktan sonra 2 yıl profesyonel İsveç liginde oynadı.

Fakat İsveç'te basketbol'a fazla ilgi olmadığını ve oyuncuların WNBA'daki kadar fazla para kazanamadığını söyleyen Hosk, modellik kariyeri için profesyonel basketbol kariyerini bıraktı.
12 4