Victoria's Secret Modellerinin egzersiz hareketleri!

Victoria's Secret modellerinin spor koçu Mary Helen Bowers, ünlü modellerin en sık yaptığı egzersiz hareketlerini anlatıyor!


Ballet Beautiful egzersizlerinin mucidi Mary Helen Bowers, Victoria's Secret modellerinin egzersiz hareketlerini anlatıyor.

Bale hareketleriyle vücut şekillendirmenin muhteşem bir formülünü bulan Bowers bizlere; Lily Aldridge gibi karın güçlü karın kaslarına, Doutzen Kroes'in kusursuz kalçalarına ve Lindsay Ellingson'un harika bacaklarına sahip olmak için yapmamız gerekenleri gösteriyor....

İşte podyumların kusursuz güzellerinin severek yaptığı egzersiz hareketleri!
10 1

Lily Aldridge'in karınına baktığınız zaman 1 yaşından küçük bir çocuğu olduğunu söylemek çok zor.

Bowers, karın ve gövde şekillendirmesi için minder üzerinde yapılan hareketleri ve kalori harcatan kardiyo çalışmalarını kombinlemek gerektiğini söylüyor.

Bu bölgeyi şekillendirmek için en iyi yöntem alt ve üst karın kaslarına ayrı ayrı yoğunlaşmak.
10 2

Egzersiz matının üzerine sırt üstü uzanın ve parmak uçlarınızı ileri uzatın.

Sağ bacağınızı yukarı doğru uzatırken sol kolunuzu da havaya kaldırarak esnetin.

Sırtınızı yerden kaldırın ve gövdenizi sol bacağınıza dogru bükün. Tüm bu hareketi yaparken karın kaslarınızı sıkmalısınız.
10 3

Doutzen Kroes, küçük yaştan itibaren spor yapan modellerden biri ve bu sayede fitness kulvarında diğerlerinden bir adım öne geçiyor.

Sürekli vücutlarını sergileyen modeller için sıkı ve biçimli kalçalara sahip olmek çok önemli.

Doutzen Kroes egzersizleri sırasında kalçaları için ekstra vakit harcıyor. Kroes kalçalarını şekillendirmeye baldırlarını çalıştırarak başlıyor.
10 4